2789
آره منم همینو گفتم  یکمم بهش گفتم فکر کن جشن فارغ التحصیلیت بچه ات بزرگه و میاد پیشت😍 من خوشح ...

حالا کاری ندارم که سخت میگذره

ولی انقد کیف داره وقتی بچه بزرگ میشه،هر کی میبینتت میگه وااااااای اصلا بهت نمیاد😂

من هرکجا میرم با بچه بزرگم همه تعجب میکنن،بارها بهم گفتن فکر کردیم داداشته😐😂

فک کن امسال اول سال برگشته بهم میگه:مامان تو از همه ی مامانای همکلاسیام جوونتری وقتی میای مدرسه من خیلی ذوق میکنم،ولی مامان فلانی سنش زیاده ما فکر کردیم مادربزرگشه🤦

گودزیلاها  به چه چیزایی دقت میکنن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مادرش یکم پادرد و اینا داره  اما همیشه میگفت که حمایت میکنم ازت  فاصله اشون تقریبا ...

اره حتما باید خانواده شوهرش حمایت کنن

پس بنده خدا مامانش اگه الان پادرده، مطمئن باشه پنج سال دیگه اصلا نمیتونه تو بچه داری کمکش کنه

مامان خودم زمان پسرم انقدر صبور بود،خیلی براش وقت میذاشت،فک کن من تو خونه بودما،مامانم غذاشو میداد،پوشکشو عوض کرد،حموم میبردش،پارک میبرد و... من فقط مسئول دعوا کردن بچه بودم وقتی شیطونی میکرد🤣🤣

مثلا من تا چهل روز بعد زایمانم خونه مامانم بودم همه کارامونو میکرد

ولی الان واقعا میبینم توان اونموقع رو نداره

زایمان بعدیم بعد ده روز خودم برگشتم خونم چون دیدم واقعا مامانم نمیکشه،فشارش زود میره بالا،پاهاش درد میکنه،حوصله شلوغی نداره و...

بنظرم همین الان بچه دار بشه و بزاره مادرش هم لذت نوه رو بچشه و کمکش کنن

اگه وضعشون خوبه ،که میتونه بعد زایمانش،بچه رو بزاره پیش مامانش یه پرستار هم بگیره

هم مامانش اذیت نمیشه، هم این که خودش خاطرجمعه 

مثلا تقریبا شنبه تا چهارشنبه رو بره دانشگاه و خستگی هم داره ،درس و خونه داری  بچه رو بره از خو ...

وابسته که میشه، ولی میشه کنترلش کرد اگه بچه رو لوس بار نیارن

در هر صورت این بچه اگه پنج سال دیگم به دنیا میومد،بازم باید پیش پرستار یا هر کسی دیگه باید بمونه که مامانش بره سرکار

من از معبودم خواستم و بهم بخشید  تو نگهش میداری خاله جون؟😂😂😂 رسپینا این سری که من دارم جدی ...

من که هف هشتارو دارم نگه میدارم،اون یکی تو هم بیاد قاطی اینا خودش بزرگ میشه😂😂

حالا کاری ندارم که سخت میگذره ولی انقد کیف داره وقتی بچه بزرگ میشه،هر کی میبینتت میگه وااااااای اصل ...

عزیزم چقدر قشنگ😍

به پسرت بگو الان خوبه مامان خوشگل و جوون داشتن 

اما امان از وقتی که زن بگیری🤦‍♀️😂

رسپینا من یه خوبی دارم شبیه عمه ام هستم و عمه ام هم ژن جوونیش بدجور فعاله یعنی الان بخوای ببینیش عمرا فکر کن ۵۷ سالشه 

تهش ۴۵ میخوره بهش 

بچه اولش ۳۵ سالشه اما یه پسر آخر سر آورد ۱۲ سالشه اینقدر که با حوصله و خوشتیپ هست بچه کیف میکنه باهاش

مثلا دیشب با هم رفته بودن کنسرت 

کلاس موسیقی میرن اصلا عشق میکنه آدم اینا رو میبینه

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
اره حتما باید خانواده شوهرش حمایت کنن پس بنده خدا مامانش اگه الان پادرده، مطمئن باشه پنج سال دیگه ا ...

این حرف پسرت رو قبول دارم 

من کلاس اول بودم پدر دوستم اومده بود دنبالش گفتم پدربزرگته گفت نه پدرمه 

هنوزم نمیتونم خودمو ببخشم 😐

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
وابسته که میشه، ولی میشه کنترلش کرد اگه بچه رو لوس بار نیارن در هر صورت این بچه اگه پنج سال دیگم به ...

آره حرفت درسته 

ولی من به شخصه خیلی حساسم اگه بچه ام بخواد کس دیگه رو دوست داشته باشه 

یک عدد حسود هستم🤧

من که هف هشتارو دارم نگه میدارم،اون یکی تو هم بیاد قاطی اینا خودش بزرگ میشه😂😂

ببین من تو این یه مورد تعارف ندارم 

آدرس بده میدم کلا به خودت سراغشو نمیگیرم 

تا زمانیکه کلاس اول شد میام میبرمش پزشو میدم🤐

ببین اگه تک فرزنده و مامانش هم پایه که خیلی خوشبختههههههه مطمئن باش مامانش بفهمه حامله اس نمیذار ...

آخیییی..به قول سلین منم دلم بچه خواست🥺😂 من در عین حالی که عاشق بچه م ، حوصله ی شیطونی هاشون و ندارم . ولیی دلم حداقل ۳ تا می خواد😍

آره درسته آدم باید تو موقعیتش باشه  فقط یه چیزی یاسی همکلاسیت بچه اش بزرگ بوده بنظرم مشکلی نبو ...

یعنی الان که شوهر داره بقیه نمیدونن چه اتفاقی میفته با شکم باد کرده میفهمن😶😂😂

نمیدونم حتما مرخصی گرفتن ، ولی به دوستت بگو مرخصی که برای زایمان به دانشجو میدن جزو سنوات حساب نمیشه یعنی از مرخصی هایی که میتونه در طول تحصیلش بگیره کم نمیشه 

یه ترم یا نهایتا دو ترم مرخصی بگیره بعدم بره دانشگاه

اخه اونجوری که فکر میکنی هم سخت نیست درسشون حجیم نیست سختم نیست که نشه با بچه خوند دوستت الان هول کرده ترم اولم هست هیچ ایده ای از آینده نداره

مثلا تقریبا شنبه تا چهارشنبه رو بره دانشگاه و خستگی هم داره ،درس و خونه داری  بچه رو بره از خو ...

اره دیگه بچه رو میذاره خونه مامانش بعد دانشگاه میره پیشش 

بچهه خیلی به مامانبزرگه وابسته میشه ولی اگه مامانبزرگه حال داشته باشه خوبه . من تا قبل اینکه برم مدرسه کلاااا خونه مامانبزرگم بودم یه جورایی اونجا زندگی میکردم گاهی وقتام میرفتم خونه خودمون ولی خوب بود دیگه قشنگ دو تا خونه داشتم😂

حالا کاری ندارم که سخت میگذره ولی انقد کیف داره وقتی بچه بزرگ میشه،هر کی میبینتت میگه وااااااای اصل ...

رسپینا از این هفت هشتا بچه که میگی سه تاشون واقعین بقیه کیکن؟😬

آره حرفت درسته  ولی من به شخصه خیلی حساسم اگه بچه ام بخواد کس دیگه رو دوست داشته باشه  ی ...

بچه تهش مامان خودشو میخواد تا وقتی دوستت دانشجوئه که هیچی اگه بعدش بتونه بین کار و بچه تعادل برقرار کنه مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد