2789
تازه شنبه هم امتحان دارم باید این دو روز فقططط درس بخونم😫 فعلا غر غرامو بزنم بعد بیام چیزی که خیلی ...

یاسی چی رو گفته بودن من که دیگه یادم نمیاد 😅

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
آره درسته آدم باید تو موقعیتش باشه  فقط یه چیزی یاسی همکلاسیت بچه اش بزرگ بوده بنظرم مشکلی نبو ...

از همون اول که شکمش بالا نمیاد

تا شش ماهگی معلوم نمیشه

بعدم میتونه یه ترم مرخصی بگیره

جوری که گفتی احتمالا  تابستون میفته زایمانش 

یکی دوماه اخرو که تعطیله

ترم مهر رو هم مرخصی بگیره که یکم رو ریتم بیفته بچه هم از پنج ماهگیش غذاخور میشه و نگه داشتنش راحتتره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من زیاد چیزی نمیپرسم که با شوهرش بحث نکنه  احتمالا یه چنین قول و قرار هایی داشتن  من بهش ...

درکش میکنم

بارداری ناخواسته خیلی سخته

یهو یه شوک بهش وارد میشه

تا ده روز که تو شوکه اصن،اگه تو این دو هفته کاری نکنه،کم کم از سرش میفته و اروم میگیره

شوهرش نه از اول مشکل نداشته و گفتم بعد نامزدیش قبول شده  درمورد درس و بچه داری نگرانه و اینکه ...

ببین اگه تک فرزنده و مامانش هم پایه که خیلی خوشبختههههههه

مطمئن باش مامانش بفهمه حامله اس نمیذارن س.قط کنه

از مامانش دوره یا نزدیک؟

اگه دوره و شرایط جابه جایی رو دارن،حتما بره نزدیک مامانش...

پدربزرگ مادربزرگا بهترین پرستارهای دنیان واسه نوه

من ترم شش حامله شدم

اصلا هیچکس نفهمید بچه دار شدم

تا هفت ماهگی که اصلا شکم نداشتم هیچ مشکلی نبود،

بعدش مرخصی گرفتم و زایمان کردم

فک کنم دوماهه بود بچه ام دوباره رفتم دانشگاه،مامانم نگهش میداشت

شیر میدوشیدم میذاشتم

بعدش تابستون شد و...

غز مهر که باز دوباره رفتم دانشگاه دیگه قشنگ بزرگ شده بود و غذا میخورد

مامانم خیلی کمکم بود

یادمه فصل امتحانا،شوهرم و پسرم منو میرسوندن ،همون پشت در تو ماشین دوتایی میخوابیدن یا بازی میکردن تا من برگردم،اونموقعا حدودا ۸-۹ ماهه بود

منم حس میکنم شوهرش کلک زده 😂 اما بهش نمیگم قتل شوهرش میفته گردنم🤦‍♀️ ببین امروز حرف منم حرف تو ب ...

اره دقیقا من خودمم همینطور بودم

چون اختلاف سنیم با شوهرم زیاد بود دیگه از یه سنی به بعد همه حرف بچه رو میزدن

از همون اول که شکمش بالا نمیاد تا شش ماهگی معلوم نمیشه بعدم میتونه یه ترم مرخصی بگیره جوری که گفت ...

وای جانم...مرسی اینقدر که تو قشنگ گفتی دل من خواست یکی بیارم🤦‍♀️😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
درکش میکنم بارداری ناخواسته خیلی سخته یهو یه شوک بهش وارد میشه تا ده روز که تو شوکه اصن،اگه تو ای ...

آره منم همینو گفتم 

یکمم بهش گفتم فکر کن جشن فارغ التحصیلیت بچه ات بزرگه و میاد پیشت😍 من خوشحالم 

میگه سرت بیاد 😐🤕

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
ببین اگه تک فرزنده و مامانش هم پایه که خیلی خوشبختههههههه مطمئن باش مامانش بفهمه حامله اس نمیذار ...

ببین مادرش یکم پادرد و اینا داره 

اما همیشه میگفت که حمایت میکنم ازت 

فاصله اشون تقریبا نزدیک هستش 

میدونی رسپینا بنظرم الان بیشتر از خانواده شوهرش باید پایه باشه 

آدم خوبی هست شوهرش 

اما باز باید دید چجوری میشه بعد این 

چون راه طولانی در انتظارشونه...و درسای دوستمم سخت

ببین اگه تک فرزنده و مامانش هم پایه که خیلی خوشبختههههههه مطمئن باش مامانش بفهمه حامله اس نمیذار ...

مثلا تقریبا شنبه تا چهارشنبه رو بره دانشگاه و خستگی هم داره ،درس و خونه داری 

بچه رو بره از خونه مادرش ببره 

من یه چیزی تو ذهنم هست اینکه اگه بچه بخواد خیلی به مادربزرگه وابسته بشه مکافاتی داره...

اره دقیقا من خودمم همینطور بودم چون اختلاف سنیم با شوهرم زیاد بود دیگه از یه سنی به بعد همه حرف بچه ...

امیدوارم خدا کمکش کنه 

من استرس دارم بجاش 

کاش فیزیو میرفت طول تحصیل کمتر 

طرح هم نداشت

وای جانم...مرسی اینقدر که تو قشنگ گفتی دل من خواست یکی بیارم🤦‍♀️😂

خب، تنها راهش اینه از خالق و معبودت بخوای دامنتو سبز کنه😂😂

ولی بچه مردم همیشه شیرین‌تر از بچه خودته😄(از نظر سختیای بچه داری)

خب، تنها راهش اینه از خالق و معبودت بخوای دامنتو سبز کنه😂😂 ولی بچه مردم همیشه شیرین‌تر از بچه خود ...

من از معبودم خواستم و بهم بخشید 

تو نگهش میداری خاله جون؟😂😂😂

رسپینا این سری که من دارم جدی زیر ۳۰ فکر نکنم بچه بیارم🤦‍♀️

یه سلام انقدر پربازدید شد🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...