2789
بچه ها من رفتم و به در بسته خوردم گفت بدون حکم قضایی هیچ اطلاعاتی نمیدیم کلی هم خواهش و تمنا کردم ول ...

این چیزا آشنا بازی میخواد متاسفانه 

جانا یادته شماره های فردین رو داده بود داییش پیگیری کنه 🤦‍♀️ ولی یاسی به پنهون کاریت ادامه نده وضع بدتر میشه. 

به خصوصیت هم یه سر بزن من دارم کم میارم دیگه 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  من باز اومدم اینبار واسه خودم کمک نمیخوام واسه یکی از دوستام کمک میخوام😐🤕 راستش دوست ...

اول بگو

شوهرش با درس خوندنش و اشتغالش مشکلی نداره یا نداشته؟

هم میتونه درس بخونه،هم بچه داری کنه

کلی مورد این مدلی دیدم تا حالا

ولی سخته، کفش اهنی باید بپوشه

حتما باید از مادر یا مادرشوهرش کمک بگیره وگرنه تنهایی نمیتونه،

از همین الان با شوهر باید اتمام حجت کنه که تو بچه داری کمک و هم پاش باشه، خیلی از اقایون بعد زایمان حتی حاظر نمیشن یبغر شب بیداری بکشن به خاطر بچه و تمام زحمت بچه میفته رو دوش مادر...

مثلا ایام امتحانات کلا بره خونه باباش یا مامانش پیشش بیاد

(من خودم همچین شرایطی داشتم)

ولی یه چیزی رو به تجربه فهمیدم،آدمیزاد وقتی تحت فشار و سختی باشه، خیلی بیشتر قدردان موقعیتش هست،کیفیت کارهاش بالاتر میره.

یه مورد دیگم این که، اتفاقا خیلی براش بهتره الان بچه دار بشه،

به قول تو تا وقتی پنج ساله بشه بچه، این درسش تموم میشه...

بعد پنج سالگی هم که بچه کاملا مستقل و بزرگ شده میره مهد و مدرسه

دیگه دوستت نمیخواد بین فارغ التحصیلیش و شروع به کارش فاصله بندازه 

ولی سخته در هر صورت، فقط باید کمک داشته باشه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

درباره شوهرش هم بگم که لاستیک فروشی داره  وضع مالیش خوبه و ۳۳ سالشه

خب سن شوهرشم خوبه

دوستت اگه بخواد بعد تموم شدن درسش بچه دار بشه که خب سن شوهرش خیلی بالاتر میره قطعا شوهره تا اونموقع صبر نمیکنه،

الان این بچه رو نگه نداره ،یه سال دیگه شوهرش بچه میخواد...

اصن شاید شوهره کلکی زده 😂

بچه ها من رفتم و به در بسته خوردم گفت بدون حکم قضایی هیچ اطلاعاتی نمیدیم کلی هم خواهش و تمنا کردم ول ...

مگه پارتی داشته باشی

یادت باشه جانا هم به داییش گفته بود اون شماره هارو براش درآوردن

شما میدونین برنامه ای هست که بگه خط به نام کیه؟ دو تا دانلود کردم ولی کار نکرد

بعیده همچین برنامه ای وجود داشته باشه،تو نت چندتا هست ولی منم قبلا تست کردم کار نمیکنه

الان تو مطب دکتر زنان نشستم منتظرم نوبتم بشه هیچکدومم نیستین بپرسم این سونو درد داره و اذیت میشم یا ...

سونو چیه؟ برا کیست که فک کنم فقط شکمی میگیرن که درد نداره

اینکه سقط کنه یا نه رو نمیدونم قبلا خیلی مخالف بودم مثل تو حرف میزدم ولی الان اگه تو اون موقعیت باشم ...

آره درسته آدم باید تو موقعیتش باشه 

فقط یه چیزی یاسی همکلاسیت بچه اش بزرگ بوده بنظرم مشکلی نبوده 

این از پایه بارداری دانشجو هستش🤦‍♀️

مامانت مرخصی چیزی نگرفت واسه زایمان یا بارداری؟

میگه با شکم باد کرده برم همه میفهمن چیکار کردم😂

کاش راضی میشد به خانواده ها بگه

از طرفی واقعا درسا سنگینن 

من بهش میگم خدا خواست نرفتی پزشکی 

دندون به نسبت بهتره ...

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
یه سوال دوستت انتظار داشته تا اخر درسش بچه نیاره؟ درسش تموم بشه شوهرش ۳۹ سالش میشه

من زیاد چیزی نمیپرسم که با شوهرش بحث نکنه 

احتمالا یه چنین قول و قرار هایی داشتن 

من بهش گفتم تو خیلی صبر میکردی تا ۲ سال دیگه که شوهرت ۳۵ ساله بشه باید بچه میاوردی 

من خودمم اگه جاش بودم جدی میاوردم ...اما اون خیلی حالش بده و گارد داره 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
تازه شنبه هم امتحان دارم باید این دو روز فقططط درس بخونم😫 فعلا غر غرامو بزنم بعد بیام چیزی که خیلی ...

یاسی بیخیال پیام ها شو فعلا یا با داداشت در میون بزار 

چون امتحان داری بعد ذهنت نزار آشفته بشه ...

اول بگو شوهرش با درس خوندنش و اشتغالش مشکلی نداره یا نداشته؟ هم میتونه درس بخونه،هم بچه داری کن ...

شوهرش نه از اول مشکل نداشته و گفتم بعد نامزدیش قبول شده 

درمورد درس و بچه داری نگرانه و اینکه بارداریش هم افتاد دوره تحصیلش 

مادرش که احتمالا پایه اس کلا همین دختر رو داره 

فقط یه چیزی باید مرخصی بگیره زمان بارداری یا به دنیا اومدن بچه؟

رسپینا جدی تو هم شرایطت اینطوری بوده؟رشته ات چی بود و سال چندمش؟

من زیاد چیزی نمیپرسم که با شوهرش بحث نکنه  احتمالا یه چنین قول و قرار هایی داشتن  من بهش ...

بقول دوستان کمکی داشته باشه میتونه .بلاخره که بچه میخان.فاصله سنی زیاد میشه مخصوصا باپدرش..

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
خب سن شوهرشم خوبه دوستت اگه بخواد بعد تموم شدن درسش بچه دار بشه که خب سن شوهرش خیلی بالاتر میره قطع ...

منم حس میکنم شوهرش کلک زده 😂

اما بهش نمیگم قتل شوهرش میفته گردنم🤦‍♀️

ببین امروز حرف منم حرف تو بود بهش 

گفتم تو تا پایان تحصیلت میشه ۲۹ سال خوب واسه تو اوکی هست الان اکثرا باداریشون همین سن هست

اما شوهرت حق داره و موقعش هست 

چون بالاخره خانواده طرف هم بهش میگن تو که همه چی داره چرا بچه نمیارین 

در آخر به قول تو خیلی سخته اما اینجوری باحاله بچه اش ۵ ساله میشه و کاملا مستقل هست

زمان ازدواجش هم حرف همیشگی مادرم رو زدم بهش 

مامانم همیشه بهم میگه با همسن و سال خودت ازدواج کنی یه چیزی

اما بزرگتر از خودت باید زودتر بچه بیاری...