2821
2789
آره کاملا درسته حرفت  به هر حال امیدوارم موفق باشه و یه دختر همه چی تموم نصیبش بشه  منم ...

همین پیامت با پیام چند صفحه بعدت پارادوکس داره قربونت برم😂❤️ شوخی میکنم عزیزم میدونم خیلی پریشونی ولی این بند باید بریده میشد هرچه زودتر بهتررر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی یاسی بارداره؟🤦‍♀️ یکم از اون حدسات رو بزن رسپینا  کاش بیان یاسی و جانا از خودشون خبر بد ...

یه چند روزی فاز حاملگی داشتم🤣 دو از جونش داشتم امیرعلی رو میکشتم🤧🔪

@مولار     @جانا۳۶۹     اخه چرا باید جفتتون باهم غیب بشید هماهنگ کردید؟

نه به خدا من وقتی بودم اینجا جانا رفته بود تمام تاپیکاشم پاک کرده بود من هیییچ خبری ازش ندارم 

یعنی پیامامونو و احساس نگرانیمونو میبینن و براشون مهم نیست ؟😢🥺

به خدا من تو سایت نبودم به پیامای چالش ناشناسم جواب میدادم نمیومد حتی دو نفر هستن تو چالش ناشناس برام پیام میدن انقدر لینک مولار خراب بود که خودشون رفتن از مال یاس گل پیام دادن پیداشون کردم من واقعا شرمنده ام 

میدونستم نگران شدین ولی الان پیاما رو دارم میبینم💔

سلام قربونت برم خوبی؟ خوشی؟ 😍😘 7/8تا بچه خوبن،  آره میدونم شرمندگی مونده برام😢 امیدوارم ز ...

من قول میدم دیگه باعث پاچیدن اینجا نشم قووول فقط یه نفری کافی نیست بقیتونم برگردین که نپاچیم

سلام به همگی امیدوارم که همیشه خوب خوشحال باشید  هفته دیگه خیلی غیرمنتظره دارم میرم کربلا دعاگ ...

به به سلام به مامان مهربون😍 چه روزایی نبودم من😔🥲

ببخشید واقعا خیلی شرمنده💔 امیدوارم به خوشی رفته باشین زیارت مارم دعا کرده باشین از خودتون خبر بدین😘😘

سلام ب همگی امیدوارم دلتون خوش باشه منم اومدم ی سر زدم  امیدوارم همه خبر سلامتیشون بدن❤️❤️❤️ ...

سلام عزیزم خوبین ببخشید بابت نبودنم❤️ بیاین پیشمون 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792