2821
2789
سلام  دو روزه میخوام بیام براتون بنویسم هی به یه ساعت دیگه موکولش میکنم ، میدونم کارم خیلی زشت ...

سلااااام به همگی 🥺💜 امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌱

دلم خیلی تنگ شده بود برای همه مخصوصا یاسی😢 خداروشکرررر که سالمی و هیچ مشکلی نبوده 💜🦋 من گفتم گوشیمو خاموش میکنم میرم تو کجا رفتی؟😒😑

نه خودم پریود نشدم🥴 دو هفته پیش رفتم آمپول زدم که پریود بشم دیگه دیروز امروز تموم شد😐 حالا قراره ا ...

سلام عزیزم خوش اومدی ❤️❤️❤️❤️

یاسی یعنی تو روحت تو مارو کشتی با این پریودت🤦‍♀️یا نمیشی به زور میشی یا انقدر شیرو باز میکنی که تو بیمارستان بستری میشی🤣

یعنی تعادل نداری تو دختر🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خودم پریود نشدم🥴 دو هفته پیش رفتم آمپول زدم که پریود بشم دیگه دیروز امروز تموم شد😐 حالا قراره ا ...

احتمالا یاسی بخاطر مصرف قرصایی که قبل از مراسم عروسی داشتی  هورمونات بهم ریخته فکر کنم 

یا شایدم کیست داری 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سلااااام به همگی 🥺💜 امیدوارم حال دلتون عالی باشه🌱 دلم خیلی تنگ شده بود برای همه مخصوصا یاسی😢 خد ...

عزیزمی❤️ ببخشید طولانی مدت نبودم☹️ تو هم دیگه گوشی رو خاموش نکن بمون همینجا

سلام عزیزم خوش اومدی ❤️❤️❤️❤️ یاسی یعنی تو روحت تو مارو کشتی با این پریودت🤦‍♀️یا نمیشی به زور میشی ...

من خودم سکته میکنم هر سری که تاریخش میشه و نمیشم اصلا دیگه تاریخ چیه همه چیش از دستم در رفته هر وقت بخواد میاد😂😂 پیچ شیرش دست خودم نیست اگه بود که به این وضع نمیفتادم😖😂

احتمالا یاسی بخاطر مصرف قرصایی که قبل از مراسم عروسی داشتی  هورمونات بهم ریخته فکر کنم  ی ...

اره میرم سونو ببینم چی میگه انقد که دکتر زنان رفتم این دو ماهه برا هیچ چیز دیگه نرفته بودم😑

یاسی لیست کسایی که تا به این لحظه موافق گروه داشتن بودن 

رو اینجا می‌نویسم 

اگر واست مقدوره 

خودت یه پیام رسان معرفی کن 

و بگو بچهااز خصوصی آیدیشون رو واست بفرستن 

هر زمان وقت کردن شده حتی یک ماه دیگه یه گروه تشکیل بده 

(خودم نمیتونم چون خصوصی بعضیا رو ندارم )😊

ممنونم نوردخت جان  آره عزیزم خیلی تلخ بود اما یه واقعیتی بود که باید اتفاق می افتاد  من ...

سلام سلین عزیزم خوندم چه اتفاقی افتاده 

میدونم الان فعلا ناراحتی شایدم یکم پشیمون باشی ولی من برات از ته دلم خوشحال شدم بالاخره از برزخ در اومدی و تکلیفت مشخصه . بیا باهامون حرف بزن عزیزم🩷

اسم کاربرا 

دخترمقلبمه 

پناه ۸۲۸

خودت 

Kimiaa12

nilou_far

هر عزیزی هم بعداً از دوستان خودمون پیام رو دید و مایل بود می‌تونه لایک کنه 🙂

منم چند وقته که فهمیدم نمیشه از تنهایی فرار کرد . حتی اگر کسی و داشته باشیم که عاشق ما باشه ، باز هم ...

سلام عزیزم خوبی❤️ دارم از اخر پیاما رو میخونم😘

ادما در هر شرایطی تنهایی خودشونو دارن نمیتونیم کسی رو پیدا کنیم که صد درصد خلأ مارو پر کنه فقط کافیه با اون تنهایی اخت بشیم باور میکنین من عاشق وقتاییم که تنهام؟ نه اینکه بقیه رو نخوام ولی باید فکر کنی چند درصد بودن بقیه کنارت واقعیه 

سلام خسته نباشی بسلامتی ایشالا زودتر جاگیر بشی من تا حالا هیچوقت اسباب کشی نداشتم انقد دلم میخو ...

اره اسباب کشی خیلی سخته من دم عروسی با اینکه اسبااااب آنچنانی نداشتم ولی هنوز خیلی چیزام مونده خونه مامانم اینا😂 مثلا شده یه لباس بخوام مجبورم برم اونجا بردارم😑 خیلی تنبلم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792