2821
2789

میگم بیایین داخل یک پیام رسان گروه تشکیل بدیم 

باور کنید من فکر نمی‌کردم تا این حد به شماها وابسته شده باشم 

🙃 و از بی خبریتون دلم بگیره 

اونجا راحت تر میتونیم مشورت بگیریم و صحبت کنیم و انرژی منفی کمتری بابت خوشحالیمون بیاد سمتمون 

اینجا من خیلی از موضوعات رو خودم به شخصه راهنمایی میخواستم اما میترسیدم مطرح کنم و.... و حتی بعضی از موضوعات رو مجبوربودم کمی با تغییر واستون تعریف کنم

کسی موافق هست یا فقط من اینطور نظری دارم ؟

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

از پیامایی که تو ناشناس برام میومد فهمیدم جانا هنوز نیومده  و چند نفر از دوستامونم خدافظی کردن ...

سلام خداروشکر سالمی وانشاالله همیشه تندرست باشی🌹

باورکن وقتی اومدم بالای صفحه اسم کاربریت دیدم خنده اومد رولبام خیلی خوشحال شدم از اینکه هستی🙌

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یاسی منتظرت بودیم حق داری از حرفای یه عده ناراحت بشی حقیقت اینه ،این سایت در کنار خوبیاش،فضا ...

نه خودم پریود نشدم🥴 دو هفته پیش رفتم آمپول زدم که پریود بشم دیگه دیروز امروز تموم شد😐 حالا قراره این هفته برم سونو ببینم اون تو چه خبره🥲

وآییییی فکر نمی‌کردم دعای من اینقدر زود جواب داده بشه یاسی  واقعاً دیشب خیلی دلم واست تنگ شده ...

مرسی عزیزم منم دلم تنگ شده بود🥺❤️ ایدی اینستام با اسم اصلیمه ها یه موقع دنبال یاس گل نگشته باشی😂😂

سلام خداروشکر سالمی وانشاالله همیشه تندرست باشی🌹 باورکن وقتی اومدم بالای صفحه اسم کاربریت دیدم خند ...

مرسی عزیزم باور کنین منم خیلی دلتنگ بودم❤️ مرسی از شما که همیشه هستین🥰

مرسی عزیزم باور کنین منم خیلی دلتنگ بودم❤️ مرسی از شما که همیشه هستین🥰

قربونت عزیزم🌸😘

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
از جانا چه خبر کسی خبری نداره؟؟

فعلا که رفته  خانم

از جانا چه خبر کسی خبری نداره؟؟

خدارو شکر که حالتون خوبه خوشحالم که از خودتون خبر دادین❤️

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

مرسی عزیزم منم دلم تنگ شده بود🥺❤️ ایدی اینستام با اسم اصلیمه ها یه موقع دنبال یاس گل نگشته باشی😂😂

دیر گفتی  یاس گلی داخل اینستا نمونده که من درخواستش نداده باشم 🤦🏼‍♀️😂😂🥴

من یکم سختمع ولی اگه بقیه موافق باشن یکاریش میکنم

خب دوستان لطفاً هرکسی که موافقه که این کار رو انجام بدیم 

پیام قبلی من رو لایک کنه 

وخودت یاسی یه پیام رسان داخل یا خارجی معرفی کن تا عضو بشیم 🤗😊

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش