2821
2789
بچه ها شما از میرا خبر دارین؟  @میرا9       میرای گلم توام که ...

یاس گل میگفت طی آخرین باری که باهاش صحبت کرده، خداحافظی کرده و گفته دیگه نمیخواد بیاد💔💔 منم تگش کردم جواب نداد 

کاش بیاد 😢😢❤️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

یاسی داره یک ماه میشه که نیستی 

اگه بارداری و نمیای خیلی لووسی 

پاشو بیا ورود  عضو جدیدو جشن بگیریم😭🥺😍

اگرم هر اتفاق دیگه ای افتاده که دوس نداری در موردش حرف بزنی 

ما در موردش نمیپرسیم فقط بیا یه خبری از خودت بده 

دلت میاد این همه آدمی که نگرانتن رو  بی خبر بذاری 😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما توی این جمع همگی سعی کردیم تو خوشی ها و ناراحتی ها  پیش هم باشیم 

با اتفاقات خوبی که برای کسی میفتاد بقیه از ته دل براش خوشحال بودن و ذوقشو میکردن 

موقع ناراحتی هایی  که برا یکی از ما  پیش میومد و حال دلش میزون نبود هر چند کاری هم  از دستمون بر نمیومد اما حد اقل  کاری که میتونستیم بکنیم این بود که پای درد دل هم بشینیم و همدلی کنیم خیلی وقتا از پشت گوشی اشکمون هم برای هم در میومد

همگی سعی داشتیم که حال اون یکی دیگه خوب باشه  و برای بهتر شدنش تلاش میکردیم 

حتی اگه خودمون حال خوبی نداشتیم....

هیچوقتم کسی مجبور نبوده حرفی رو که نمیخواد بزنه هر کدوممون هر چی گفتیم و تعریف کردیم دلی بوده 

الانم چیزی عوض نشده 

اگه بحرانی به وجود اومده که براتون سخته و نمیخواین در موردش حرف بزنین 

مطمئن باشین ما به نظرتون احترام میذاریم

اگرم میتونین تعریف کنین بیاین باهم غصه میخوریم براش ما هنوزم پیشتونیم  

شایدم تجربه های مشابهی داشتیم و اوضاع اونقدرا که خودتون فکر میکنین وخیم و بحرانی نیس... 

شاید حرف یه نفر باعث بشه کمی حالتون بهتر بشه... 

ما توی این جمع همگی سعی کردیم تو خوشی ها و ناراحتی ها  پیش هم باشیم  با اتفاقات خوبی که ب ...

الهی بگردم تپش 🥺🥺

فدای دل نگرانت بشم 🫂🫂

ان شاءالله که بیان و فارغ از هر خبر خوب و بدی فقط خبر سلامتیشون رو بهمون بدن 🤲🤲❤️❤️

یاس گل ، جانا بچه ها چشم انتظارتونن 🥲🥲

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

ما توی این جمع همگی سعی کردیم تو خوشی ها و ناراحتی ها  پیش هم باشیم  با اتفاقات خوبی که ب ...

تپش جون چقدر قشنگ گفتی 🥺🥺 

انشالله که حال دلشون خوب باشه

ولی این غیبت طولانی آدم رو نگران میکنه

@مولار     @جانا۳۶۹     اخه چرا باید جفتتون باهم غیب بشید هماهنگ کردید؟

جانا قبلا هم سابقه غیبت طولانی داشته و خودش هم گفت که میخواد یه مدت نباشه

اما غیبت یاس گل یه کم عجیب و نگران کننده ست

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

دوستای عزیز و مهربونم ❤️❤️❤️ 

قربون دل پاک و مهربونتون بشم شما همتون انقد خوبید که مطمئنم دعاتون گیراست🥲🥲🙏🙏

یه مشکلی برامون پیش اومده و یه از خدا بی خبری کلاهمونو برداشته 🥲 

میشه دعا کنید برامون؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792