2821
2789
سلام به بهههه ببین کی اومده🤩 خانوم خونه نگرانت بود کلی صدات زدن بعد مدتها تو اومدی،عروسامون غیب ...

سلام قربونت برم خوبی؟ خوشی؟ 😍😘

7/8تا بچه خوبن، 

آره میدونم شرمندگی مونده برام😢

امیدوارم زودتر بیاد 💛

عروسا رو که امیدوارم دلشون شاد باشه، اره به موقع نبودم منتهی شما بجای من بودین همونقدر شادی به منم رسید دلم اینجا پیش شماها بود 💕

این عروسا چه وزه شدن اینا نمی‌خوان یه توک پا بیان یلدایی گروهمون.. کجا موندین برسونین خودتونو 

یه مدت نبودم چه همه پاچیدین،، برگردین سرجاتون قرارمون نپاچیدن بوددددد🙃😅

ممنون‌الی عزیز🥰 نبودنت  خیلی طولانی بود اومدنت باعث خوشحالی هرچند‌که به قول رسپینا ...

عزیزدلی لطف داری💗 

این چند ماه خیلییی درگیر بودم زمین و زمان دست به دست هم داده بودن نتونستم به جا و بموقع بیام 💔🙍🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😟

جاشون محفوظه و امن، امیدوارم همه بچه ها کم کم بیان یه خبری از خودشون بدن 💐🤲🏻💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلی لطف داری💗  این چند ماه خیلییی درگیر بودم زمین و زمان دست به دست هم داده بودن نتونستم ...

امیدوارم که به خوشی سرگرم باشی و روزای خوب 🥰🥰

از  دست عروسای فراموشکارمون  انشالله که اونا و هم بقیه دوستان خوب و خوش باشن مخصوصا امشب 🌸🌸🌸

سلام دوستای عزیز 😍

خوبین به لطف خدا ؟ 🤗

اومدم دلتنگیامو پیشتون رفع کنم 😘

به قول اِلی جونم یلدایی گروهمونِ و منم خودمو رسوندم 🤍💜

امیدوارم امشب کنار عزیزانتون کلی بهتون خوش بگذره و خاطره شیرینی بسازید 🥰 

یلداتون مبارک 🍉🍎 

سلام به همگی امیدوارم که همیشه خوب خوشحال باشید  هفته دیگه خیلی غیرمنتظره دارم میرم کربلا دعاگ ...

سلام مامان مهربون 💙💚

خیلی هم عالی 😍 زیارتتون قبول باشه . 

انشاالله که به سلامت برگردین . 

امیدوارم که به خوشی سرگرم باشی و روزای خوب 🥰🥰 از  دست عروسای فراموشکارمون  انشا ...

ممنون مهربونم ♥️ همچنین برای خودت و عزیزانت شادی باشه و سرور✨😘

ان شاء الله، شادی و خوشحالیشون از خدا میخوام هرکجا هستن سلامت باشن 💟💝

شب یلدا همیشه جاودانی است

💖🎉🎆✨🎇🎊💖

زمستان را بهارزندگانی است

💖🎉🎆✨🎇🎊💖

شب یلدا شب فر و کیان است

💖🎉🎆✨🎇🎊💖

نشان ازسنت ایرانیان است

💖🎉🎆✨🎇🎊💖

✨✨✨یـــلــدا مــبـــارک✨✨✨✨

سلام دوستای عزیز 😍 خوبین به لطف خدا ؟ 🤗 اومدم دلتنگیامو پیشتون رفع کنم 😘 به قول اِلی جونم یلدا ...

سلام عزیزم خوبی شما؟ 

لطف داری خوش آمدی 🤍 😍

همچنین گلم یلدات مبارک الهی که شبی پر از شادی و لحظات خوش داشته باشی 😊💕

سلام یاسی جان چرا پیدات نیست عزیزم نگرانت هستم 

کاش تو و جانا لااقل میومدین یه خبر از خودتون بدین❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام به همگی امیدوارم که همیشه خوب خوشحال باشید  هفته دیگه خیلی غیرمنتظره دارم میرم کربلا دعاگ ...

سلام الان که این پیام رو مینویسم احتمالا از زیارت برگشتین 

زیارتتون قبول باشه عزیزم التماس دعا دارم❤

راستی زمزمه جان من یه مدت حالم خوب نبود شما کتاب،کتابخانه نیمه شب رو به من معرفی کردین و من خوندم 

واقعا عالی بود😍 انگار اون دختر قصه من بودم کسی که از اینکه به کار و تحصیل و کسی که دوست داشت و...نرسیده بود و از این موضوع ناراحت و افسرده بوده و خودکشی میکنه و بعد میفهمه که بهترین زندگی ای که میتونست داشته باشه زندگی اصلی خودش بوده

کاش یه کتابخونه نیمه شبی بود و منم میتونستم بفهمم حکمت نرسیدن هام چی بوده 

به هر حال ازتون متشکرم یه جورایی آروم شدم 

اگه بازم کتابی بود به من معرفی کنین خوشحال میشم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
فداتم عزیزم من خاک پاتم گلم دقیقا به همین مرحله رسیدم ولی ترجیح دادم سکوت کنم و بسپارم ب خدا جوری ...

عزیزدلمی جااااانم🥰🥰😘😘

تاج سری شما😍😍🥰🥰

شرمنده شدم بخدا بانوی مهربون🥺🥺

الهی که همیشه خوب و خوش باشین عزیزم و همیشه اطرافیانتون قدردان لطف و خوبی و مهربونی شما عزیزدلم باشن 🤲🤲🤗🤗

لطف دارین به من قشنگم 😍😍🥰🥰 الهی که همیشه سلامت باشین دوست مهربون و خواهر دوست داشتنیم و رفیق بامرامم🤲🤲😍😍🥰🥰

بوس به لپاتون 😘😘😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام  گرم به شما خانوم خونه عزیز و ماشاءالله پر انرژی  ما هم امیدواریم که شما هر جا هستین ...

سلام به روی ماهتون بانو جان 😍😍🥰🥰

خیلی خیلی ممنونم از دعای خیرتون 🙏🙏🥰🥰 همچنین شما عزیزدلم 🤲🤲😘😘

خوش به سعادتتون 💚💚

زیارتتون قبول باشه مهربانو جان 🥰🥰💚💚🤲🤲

خدا کنه منم دعا ‌کرده باشین 🙏🙏❤❤

سلام دوستان خوبین همگی؟.  امیدوارم هرکدوم تون در هرکجا که هستین سلامت و شاد  باشین 💗 ...

دلگیرم و دلتنگم و دل سرد و دل آشوب 

فرمانده ی شرمنده ی یک لشکر مغلوب 

فرعون به گل مانده ی افسانه ی نیلم 

هر بار که شود گوشه ی چشمان تو مرطوب💙💙

سلام دوستای عزیز 😍 خوبین به لطف خدا ؟ 🤗 اومدم دلتنگیامو پیشتون رفع کنم 😘 به قول اِلی جونم یلدا ...

سلام نیکی نازنین 😍😍💖💖❤️❤️

امیدوارم حالت خوب خوب باشه گل دختر🤲🤲💞💞🤗🤗

یلدای تو هم مبارک قربونت بشم😍😍💕💕(با تاخیر)😅😅

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792