2821
2789
دنیا جان فکر کردم که چی بگم برات  دوستی با دوستی فرق داره یه مورد سطحی و خیلی معمولی ر ...

مرسی که راهنمایی کردین❤🌹 

بیشتر منظورم یک دوستی ای هست که داخلش علاقه بوده و قرار بر ازدواج اما چون تفاوت های خانوادگی و فرهنگی  زیاد بوده به جدایی کشیده شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر اینجا سوت و کور شده🥺

اره خیلییییی

من تا جاییکه بتونم میام سر میزنم

ولی خبری از بچه ها به خصوص یاسی و جانا نیست

به جانا خصوصی هم پیام دادم ولی جوابی نداده

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام دوستای عزیزم 💛💛💛💛 

ان شاالله همتون سرگرم خوشی هاتون باشید😘😘 

به نظرم بیشتر خلوتی تاپیک از اینه که صاحبخونه نیست 🙂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

یاسی خانم واقعا نبودت نگران کننده شده هااااا😑

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

سلام دوستان خوبین همگی؟. 

امیدوارم هرکدوم تون در هرکجا که هستین سلامت و شاد 

باشین 💗

به عروس خانومای گلمون هم تبریک میگم الهی که خوشبخت باشن💜💖

پیشاپیش ❣️یلداتون هم مبارک ❣️

سلام به همگی امیدوارم که همیشه خوب خوشحال باشید  هفته دیگه خیلی غیرمنتظره دارم میرم کربلا دعاگ ...

سلام عزیزم سفرتون بی‌خطر، به سلامتی برگردین 💜🌹

زیارتتون قبول 🌸🌸🌸

سلام دوستان خوبین همگی؟.  امیدوارم هرکدوم تون در هرکجا که هستین سلامت و شاد  باشین 💗 ...

سلام الی عزیز خوبی 

خیلی وقته که نبودی خانوم امیدوارم که حال دلت خوبه خوب باشه 

یلدای شما هم مبارک 🥰🥰🥰🥰

سلام دوستان خوبین همگی؟.  امیدوارم هرکدوم تون در هرکجا که هستین سلامت و شاد  باشین 💗 ...

سلام

به بهههه ببین کی اومده🤩

خانوم خونه نگرانت بود کلی صدات زدن

بعد مدتها تو اومدی،عروسامون غیب شدن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام الی عزیز خوبی  خیلی وقته که نبودی خانوم امیدوارم که حال دلت خوبه خوب باشه  یلدای شم ...

سلام بانو جان خوبی شما؟ 😍

ممنونم از دعای خوبت،زنده باشی، مرسییی همچنین الهی که حال نیک نصیب همه باشه 💞

مچکر عزیزم، دختر گلتو ببوس💗

سلام بانو جان خوبی شما؟ 😍 ممنونم از دعای خوبت،زنده باشی، مرسییی همچنین الهی که حال نیک نصیب همه با ...

ممنون‌الی عزیز🥰

نبودنت  خیلی طولانی بود اومدنت باعث خوشحالی هرچند‌که به قول رسپینا عروسا مون نیستن و جای اونا الان خالیه 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792