2821
2789
داداش بزرگه رو باید بگم به نظر شما اونو بگم کوچیکه رو نگم بد نیست؟  اگه نه خب نمیگم من فقط میخ ...

میدونم شمادوست داری دلخوری وناراحتی نباشه بینتون  داداش بزرگه بگی کوچکیکه نگی قشنگ نیست پس دل بزن بدریا جفتشون بگو.

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

داداش بزرگه رو باید بگم به نظر شما اونو بگم کوچیکه رو نگم بد نیست؟  اگه نه خب نمیگم من فقط میخ ...

حالا به مادرشوهرتم بگو اونروزم نمایشگاه دعوتم کرد حالا شام دعوتشون کنم شاید ایشون گفتن نه اصلا نمیخات ..دیگه اوموقع جای هیچ حرفی نیست.عروس کوچیکه خوبوووو😂

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

ولی یه چیزی میگم گلم تو یه انسان با تحصیلات عالیه و از یه خانواده با پدر و مادر باسواد و باکمالات و متشخص هستی 

به نظرم از همین اول راه مگه تو سالی چن بار کسیو دعوت میکنی به همه خانواده بگی شخصیت والای خودتو نشون دادی بذار اصلا هیشکی هم نیاد

چ اهمیتی داره

دیگه به شوهر و مادرشوهر و خانوادشون ثابت میشه تو کیی و چ فروتن و خوب و با درک و شعور بالایی

از همین اول اول از من به تو نصیحت دنبال هییییییچ چیزی نباش وگرنه تا همیشه همه چی مث سایه میاد دنبالت

تو ازدواج کردی که در کنار شوهرت با آرامش زندگی کنی چ بهتر که خانوادشو محترم بدونی هر چند اونا لایق باشن یا نباشن

این راهیه من تو زندگیم پیش گرفتم و ازش پشیمون نیستم چون خواه ناخواه همه مجبورن بهن احترام بذارن حتی اگه خلاف میل کسی باشم...

تو عاقلی و یه دونه دختر گل

حالا هر طور خودت مصلحت بودنی

دوست دارم

💜💕💖💟💞💗💜

درخواست دوستی ممنوع...

یه چیزی بگم🤦🏻‍♀️ من تاریخ پریودم یادم رفته بود اومدم از پیامای اینجا دیدم تقریبا اول آبان پریود شد ...

فک کنم اون ماهم دچار تغیرراتی شده بودی 

انشالله که هر چی هست خیره 

حالا یه بیبی چک بزن👀

سلام به همگی امیدوارم همگی تو بهترین وضعیت ممکن باشین امروز وقت کردم سر بزنم و یه سلام بدم برم حال م ...

عزیزم مهربون بانو

خداروشکر که خوبی

من یه حس خوب و ناب بهتون دارم

اسمتونو که میبینم خود ب خود لبخند رو لبم میشه

مراقب خودت باش ماه بانو🤗😍😘

درخواست دوستی ممنوع...

سلام خانوم خونه مهربون  مررسی که تموم این مدت به فکرم بودید  واقعاً خوش به حال دوستانتون ...

سلام به روی ماه قشنگت عزیزدلم😍😍🥰🥰

فدات بشم عزیزم🫂🫂 آدمای به یاد موندنی هیچوقت فراموش نمیشن گلم 🤗🤗💞💞💝💝

لطف داری به من قربونت بشم😘😘 وگرنه منم خیلی بدی ها تو وجودم دارم

الهی مشغول به هر کاری که هستی موفق و موید باشی و روز به روز بیشتر پیشرفت کنی و به اهدافت نزدیک تر بشی 🤲🤲😍😍🫂🫂

کلی بوس بهت پریماه جان 😘😘😚😚😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

یه چیزی بگم🤦🏻‍♀️ من تاریخ پریودم یادم رفته بود اومدم از پیامای اینجا دیدم تقریبا اول آبان پریود شد ...

سلام عزیزدلم 😍😍💜💜

بمیرم برات یاس گل 💜💜

تو هم وارد این بازی هر ماهه شدی 😂😂🥲🥲

لعنتی هر ماه همین آش و همین کاسه ست😁😁🤦‍♀🤦‍♀️

آدم خسته میشه، تو تازه اول راهی هنوز 🥲🥲

ولی یه چیزی میگم گلم تو یه انسان با تحصیلات عالیه و از یه خانواده با پدر و مادر باسواد و باکمالات و ...

چقدر مهربونی شما 😍😍🥰🥰

احسنت بهتون 👏👏❤️❤️

ولی خیلی وقتا یه رفتاری میبینی و یه طوری دلت میشکنه که دیگه عطای همه چیزو به لقاش میبخشی و قید همه چیزو میزنی🥲🥲 امیدوارم شما هیچوقت به این مرحله نرسین عزیزم 🤲🤲🤗🤗

سلام به همگی امیدوارم همگی تو بهترین وضعیت ممکن باشین امروز وقت کردم سر بزنم و یه سلام بدم برم حال م ...

خدا رو شکر که خوبین مهربانو 🤲🤲😍😍🌸💮💮🌺

الهی که همیشه بهترینِ خودتون باشین 🤲🤲🫂🫂

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز