2789
کلاس ما هم اینطوریه من حس مادربزرگ بودن بهم دست میده حس میکنم زیادی مثبتم 🤧

پناه سعی کن هرچه زودتر عادت کنی😂😂😂 این کلاسی که من میبینم از همین اول کار سر انواع اقسام شوخی و تیکه با خودشون و با استادا باز میکنن😅یعنی هنوز همدیگه رو نمیشناسن ولی سر کلاس یه چیزایی بهم میگن …..🤐😂😂 خلاصه هم خوبه چون سرکلاس بهت خوش میگذره کلی میخندی هم بده چون هیچی از درس نمیفهمی بعدم الان اول کاره تازه مراعات میکنن فکر کنم🤦🏻‍♀️😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امروز یه اتفاقی پیش اومد که دیگه کللللل کلاسمون فهمیدن من با راننده میرم و میام ،، یعنی قبلش فقط یک نفر دوستم میدونست اونم چون قبلا گاهی با هم میرفتیم و میومدیم دیگه بهش گفتم من امسال با راننده میرم و میام ، اما امروز همه همه پسر و دختر فهمیدن یه جورایی معذب شدم حس اینکه مگه بچست که خودش نمیتونه بیاد ؟ یا تا ترم قبلی خودش میرفت و میومد حالا شوهر کرده راننده گرفته؟ یا شوهرش داره محدودش میکنه یا میخواد با راننده پز بده یا کلی حرفای دیگه ، دلم نمیخواست اینجوری بشه حالا به نظرتون چیکار کنم؟ 

از اون طرف امیرعلی هیچ نشونه ای از کوتاه اومدنش نشون نمیده و من امروز سر همین جریان فهمیدم که رانندهه اینجوری نیست که سر ساعت منو ببره بعد بیاد دنبالم فکر کنم کل مدت همونجا ها هست! 

امروز یه اتفاقی پیش اومد که دیگه کللللل کلاسمون فهمیدن من با راننده میرم و میام ،، یعنی قبلش فقط یک ...

بنظرم باهاش صحبت کن شاید در مورد اون پسر نگران که شاید یهو سر راحت سبز شه و اذیتت کنه 

و درکل اینکه خیلی گارد نداشته باش حتی اگه توضیح خاصی بهت نداد . 

البته بهت حق میدم که ناراحت شده باشی ولی خب بعضی اوقات اونجوری که ما می‌خواهیم پیش نمیره باید رها کنی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
قربون شما❤️😍🫂 خوبه سلام داره 😁❤️ من که فعلا خوابگاه برای خودم آشپزی میکنم😁😅

زنده باشی عزیزم🥰🥰🫂🫂

سلامت باشه😁😁 پس حسابی دلش برات تنگ میشه💞💞

به به پس حسابی تو دوران دانشجویی علاوه بر درس خوندن  برای خودت کدبانویی میشی ها😍😍💝💝

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

هعییی یاد دوران مجردی بخیر😭😭  منم رفتم خوندم چند صفحشو باعث تجدید خاطرات شد.. چقدررر دلم گرفت ...

ای وای من ببخشید عزیزدلم💔💔 جانا عزیزم قصد ناراحت کردنتو نداشتم اصلا

قلبا معذرت میخوام🙏🙏💖💖

امروز یه اتفاقی پیش اومد که دیگه کللللل کلاسمون فهمیدن من با راننده میرم و میام ،، یعنی قبلش فقط یک ...

یاس گل تنها راهت این که باهاش صحبت کنی عزیزم و اگر صلاح میدونی ماجرای امروزو بهش بگو و اینکه از این موضوع چه احساسی داری، حستو کامل بهش بگو، خدا، دوتاتون باید شرایط همو درک کنین، اگرم نپذیرفت، تو درکش کن، خودتو بزاری جاش تا حد زیادی بهش حق میدی عزیزم، لحنتم آروم و دوستانه باشه، اگرم نشد بی خیال باش، بگو خوبه راحت میرم و میام.

امیدوارم همونی بشه که به صلاحته و دلت میخواد عزیزم💜💜

پناه سعی کن هرچه زودتر عادت کنی😂😂😂 این کلاسی که من میبینم از همین اول کار سر انواع اقسام شوخی و ت ...

اره درست میگی اما وضعیت کلاس ما از چیزی که فکر میکنی خیلی بدتره شوخی هاو خود شیرینی های بیجا ،صمیمیت بیش از حد،بچه ها از خصوصی ترین مسائلشون که کاملا شخصیه باهم صحبت میکنن یعنی دسته جمعی ها😐خیلی کاره بچگانه ایه بعدا قطعا پشیمون میشن😑 با هم اکیپ شدن میرن بیرون من هر بار بهونه میارم نمیرم بعد فردا تو دانشگاه همشون تو قیافه آن که معلومه بحث کردن و ... 

کلا محیط به قول معروف سمیهههه 🤧

زنده باشی عزیزم🥰🥰🫂🫂 سلامت باشه😁😁 پس حسابی دلش برات تنگ میشه💞💞 به به پس حسابی تو دوران د ...

اره دلش تنگ شده اما برا املا گفتن های من و کیک و غذاهای من شکمو دلش تنگ شده😐😂

من متاسفانه از بچگی نیمچه کدبانویی شدم🤕😅 اما غذای دانشجویی با این زمان کم در لاکچری ترین حالتش کتلت و ماکارانیه دیگه😁😂

بچه ها بهتر توضیح دادن من سرتو درد نیارم تنها راهش صحبت آروم و منطقیه راهی نداره قربونت ،درک میکنم حس بدی داری 🥺🫂❤️

یک چیز دیگه 

پیشنهاد میکنم هر دو سه ماه یکبار مشاوره بری به نفعت خواهد بود و دستت میاد که چیکار کنی چون اون دیگه روی شوهرت شناخت داره و می تونه بهتر توصیه کنه که چیکار کنی

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

باهاش صحبت کن به زبون خوش و احساسی صحبت کن سعی کن گارد نگیری که با راننده نمیرم و تمام... با سیاست و قدم به قدم جلو برو  در مرحله ی اول نیازی نیس کلا راننده رو تعطیل کنی میتونی بعد از تموم شدن دانشگات دو سه تا خیابون که بعد از دانشگاهت هس رو خودت بری و راننده از ادامه ی مسیر بیاد دنبالت.. به امیر علی بگو دوست دارم یه مسیری از دانشگاه تا خونه رو پیاده روی کنم بگو دوس دارم یه مسیری رو پیاده بیامو از خیابونا گذر کنم تا دلم باز بشه و به راننده بگو از فلان بلوار و فلان خیابون بیاد دنبالم ( طوری باشه که اون بلوار از دانشگات فاصله داشته باشه که اون مسیر رو تا رسیدن به بلوارو پیاده بری و بعدشو با راننده برگردی خونتون)