2789
به به ۱۷ سالگی عالیه که 😍😍 خیلی اون سنمو دوست داشتم، جفت مدرسه ی دخترم یه دبیرستان دخترونه ست اینق ...

حالا جالبه من عاشق عربی بودم 😐 نمیدونم چرا ولی عربیم خیلی خوب بود😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینقدر تابلوام😂😂 نمیتونم برای تو و جانا پیام ناشناس بزارم فوری میشناسینم😂😂 همین جا میگم هر چی ...

عزیزم😂😂😂

ولی یکی برام پیام طووولانی داده بود و عین شما حرف زده بود بعد تا اخر فکر میکردم شمایین دیدم تهش نوشته من از اول خواننده خاموش بودم هنوزم هر روز تاپیکت رو چک میکنم😅😅😅

یاس گل اگر وقت کردی تاپیک عزیزدل هستم جانا رو بخون😍😍 مخصوصا صفحه ی ۱۴ به بعدش رو، ببین چه خاطرات ش ...

اخی اینو پاک نکرده🥺❤️ 

باشه حتما میرم میخونم فکر کنم همون شبی که جانا عکس لباسه رو داد من رفته بودم سالگرد پدربزرگم که امیرعلی رو ببینم بعد یادتونه اون شب جلو داداشم از من شماره گرفت؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂

یاس گل اگر وقت کردی تاپیک عزیزدل هستم جانا رو بخون😍😍 مخصوصا صفحه ی ۱۴ به بعدش رو، ببین چه خاطرات ش ...

❌قابل توجه اونایی که پیام داده بودن از تاپیک قبلت طومار بذار فعلا برین اینا رو بخونین تا خودمم پیدا کنم بدم براتون

دیشب امیرعلی رو بردمش یه جایی بیرون ، برای بار اول سوپرایز شد❤️

فکر میکردم بو برده ولی نفهمیده بود و واقعا غافلگیر شد خلاصه خیلیییی کیف کردم🥰😂😂 اخه اصولا همه چیزو میفهمه من ضایع میشم🤧ولی این سری نفهمید خداروشکررررر😁😍

شرمنده نمیتونم خیلی بازش کنم چون شهرمون لو میره