2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاسی  من اومد تو رفتی😉  تا حالا هیچ عکسی ازت ندیدم 😕 داری استادی تمرین می کنی حت ...

سلام خیلی کم پیدا شدیناااا❤️

عه عکسای عروسی رو ندیدین؟

مرسی لطف دارین😘😘😘 

اخه مبهم بگم اونم مبهم منو میندازه😂😂😂😂

راستی از مربی باشگاهت چه خبر؟ دیگه پیشش نمیری؟

تو تابستون در حد پیام حرف میزدیم منم چند جلسه رفتم قبل عروسی ، ولی اصلا مثل قبل نبودیم هم من خیلی سرد بودم هم اون ناراحت شده بود که چرا یهو انقدر کم میرم پیشش ، عروسی هم که دعوتش نکردم دیگه خیلی بدتر شد🤦🏻‍♀️ فقط برام یه جمله نوشت مبارک باشه و خوشبخت بشین ….. حالا بخوام دوباره ورزش رو شروع کنم نمیدونم برم پیشش یا نه

خداروشکر یاس جونم عکس نذاشتی وگرنه من همینجا دعوت حق رو لبیک میگفتم از بس ناراحت میشدم از شانس خودم ...

وای خدانکنه❤️ 

منم بدشانسم هروقت رو مود عکس گذاشتنم نیستین😂

سلام خیلی کم پیدا شدیناااا❤️ عه عکسای عروسی رو ندیدین؟ مرسی لطف دارین😘😘😘  اخه مبهم بگم ...

یه کم سرم شلوغه مهمونیای خواهرم از یه طرف 

ترجمه  نوشتن مقاله خیلی وقتم رو گرفته یاسی جان ولی واجب میکنم بیام به شما ها سربزنم از حالتون خبر بگیرم  🥰♥️

حس کنه تا حدی محدودیت داری برای وقت گذاشتن تو‌دانشگاه و دست خودت نیست  ‌چاره نداری نمی خوای بدقول بشی 

عزیزی 😘😘😘♥️♥️♥️

تو تابستون در حد پیام حرف میزدیم منم چند جلسه رفتم قبل عروسی ، ولی اصلا مثل قبل نبودیم هم من خیلی سر ...

میدونی اولش یکم بد شروع شد

تو همه جزئیات امیرعلی رو بهش میگفتی، اونم توقع داره هنوزم جزئیات بگی

تو دنیای واقعی اشتباهه ادم به هر کسی از  زندگی خصوصیش بگه

اگرم دوباره شروع کردی راجب هر چیزی حرف بزن جز شوهرت

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دیشب که نبودین من رفتم ازین چالش ناشناسا ساختم هم با این کاربریم هم با قبلی گذاشتم اگه میخواین ناشنا ...

من که حال ندارم همینجا میگم هر چی باشه😂 برا جانا هم یدونه پیام گذاشتم که فهمید منم🤣

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

@kimiaa12     سلام کیمیا چرا دیگه نمیای پیشمون؟  من خیلی به یادت میفتم هرسری یادم ...

سلام ممنونم که به یادم هستی عزیزم ✨

هروقت بتونم میام ولی خب آدم کم حرفی هستم و چیزی برای گفتن ندارم .

به هر حال شاد باشی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
من که حال ندارم همینجا میگم هر چی باشه😂 برا جانا هم یدونه پیام گذاشتم که فهمید منم🤣

اره میدونم شما ها که باهام حرف میزنین حرفی ندارین بگین ولی دارم میبینم چقدر همینجا منو شناختن و میدونن کیم🤦🏻‍♀️😂😂

بیشترشون فقط بهم گفتن ما میدونیم تو کی هستی و از همون کاربری قبلی باهاتیم ، فکر کنم اگه با همون قبلی بیام سنگین ترم😂😂