بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان مسئه من زنگ زدن نیست میگم چرا نمیخواد با خواهرش حرف بزنه؟ به منم نگفت حتما خودت زنگ بزن گفت اگه ...
شاید خسته بوده .سخت نگیر هیچی نیست.یوقت پیش میاد
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
تو دانشگاه منو میفرستن سر کلاسای ترم اولی ها😐🤧🤧 ازم کار میکشن منم روم نمیشه به استاده بگم نمیتونم ، به نظرتون اگه بگم به خاطر اینکه ازدواج کردم وقت آزادم کمتره نمیخوام اضافه تر دانشگاه بمونم چقدر ممکنه باهام بد شه؟🙁🤦🏻♀️
بعد این ترم اولی ها خییلی با ما فرق میکنن ما ترم اول خیلی بچه مثبت بودیم اینا همشون تخس و شیطونن منتظرن یه سوتی بگیرن یه حرفایی میزنن من خودم از خنده منفجر میشم🤣🤣 وقتی میفهمن من خودم سه چهار سال پیش کنکور دادم دیگه بدتر میکنن🤦🏻♀️ بعد تازه یه عده همسن منن یا از من بزرگترن😬