بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
راستی دیشب به امیرعلی گفتم بیا زنگ بزنیم به خواهرت گفت نه ولش کن اگه خواستی خودت بعدا بزن😐😐😐 یعنی ...
خوب چرا گفتی مشترکن زنگ بزنیم..حالا دیگه مجبوری خودت تنهایی بزنی..البته دریه صورت میتونی وقتی هست بزنی که بگی وااااای صبح تا حالا اصلا نرسیدم زنگ بزنم سریع شماروروبگیر .دیگه منتظر رضایت نباش .نهایتش بگو من میخام صحبت کنم احوال بگیرم.شما که نمیخای صحبت بکنی
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
اره من دیشب گفتم تو زنگ بزن که منم باهاش حرف بزنم ولی میتونم همینکاری که میگین بکنم ،، حالا حرف زدن با خواهرش مهم نیست برام😅 الان میگم نکنه دعواشون شده که دیگه به منم زنگ نزده🙁