2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سوالا فقط مخصوص شماست، تیز بینی در حد المپیک😂😂

میترسم تعلیق بشم وگرنه خیلی سوالا دارم

دقت کردین به جانا هم کمتر گیر میدم،میترسم بزنم جاده خاکی تعلیق بشم🤣

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

باشه از مدل جواب دادنت فهمیدم رو پای امیرعلی نشستی حالا از پدرشوهرت خجالت نمیکشی، از داداشتم خجا ...

نه ما قبل اینکه مهمونا بیان عکس گرفتیم 

اول اینکه شاید رو پاش نبودم رو دسته بودم بعدم اینکه شوهرمه الان دیگه دخترا با دوستشون میرن سفر و این ورو اون ور هیچ کس چیزی نمیگهع حالا ما یه دیقه رو پای شوهرمون نشستیم چی میشه🤧🤧😂😂😂😂😂😂

یاسی با چهره بزاری  ابهامات ما رفع میشه🤣🤣🤣

یعنی هر لحظه ممکنه امیرعلی برسه خونه غذام رو گازه منو اینجا نگه داشتین که رو پای امیرعلی بودی یا دسته صندلی😂😂😂😂

نه ما قبل اینکه مهمونا بیان عکس گرفتیم  اول اینکه شاید رو پاش نبودم رو دسته بودم بعدم اینکه ...

آره والا دخترای این زمونه که خیلی بی حیا شدن،مدام سفر مجردی و...

میگم این جریان سفرت رو از کجا فهمیده شاید پیجتو داره؟

یه چک بکن فالووراتو اگه داریش بلاکش کن😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نه ما قبل اینکه مهمونا بیان عکس گرفتیم  اول اینکه شاید رو پاش نبودم رو دسته بودم بعدم اینکه ...

واییییییییییی عروس از کی انقدر حاضر جواب شده 

اصلا بیا مارو بخور😂😂😂

هی شوهر شوهر نکن واسه ما😂😂

نزار منو رسپینا بزنیم جاده خاکی از خجالت آب بشی🤣🤣🤣

میترسم تعلیق بشم وگرنه خیلی سوالا دارم دقت کردین به جانا هم کمتر گیر میدم،میترسم بزنم جاده خاکی ...

نه تعلیق نمیشید یکم با سانسور بپرسید اتفاقا ما منتظریم شما بپرسید ما هم فیض ببریم 😂😂😂