2789
دیدم گلم ماشاالله ماشاالله خیلی خوش اندامید ازچشم بددور.اسپنددودکن چشمتون نزنم عزیزم

مرسی لطف دارین 🥰🥰

الان دیگه چاق شدم این عکسا مال وسط تابستونه 🥲🥲🥲

مرسی لطف دارین 🥰🥰 الان دیگه چاق شدم این عکسا مال وسط تابستونه 🥲🥲🥲

بسلامتی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اتفاقا جالب بود هیچی تو دستات نبود جز ساعت😂 احتمالا مادرشوهرت خیلی حرص میخوره سر این اخلاقت🤣

واقعا نمیتونم اخلاقمو عوض کنم دست خودم نیست 😂😂😂

یبار خونه خودشون همونجور که میخواست بودم دیگه بسه

دوباره برگشتم به حالت خودم حلقه نامزدی و ساعت کافیه🤌🏻😅

ولی میگما

چرا باید جاریت برا پاگشای تو، فامیل خودشم دعوت کنه؟

تا جاییکه دیدم تو مهمونی پاگشا فقط عروس و داماد و نهایتا خانواده عروس و داماد دعوت میشن

یعنی مثلا اگه بر فرض مثال این جاریت خواهر یا برادرش ازدواج کنه،و بخواد پاگشاشون کنه،شما و اون جاری دومی رو هم دوعوت میکنه؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

عکس عروسی رو گفتم ، خب دو سه هفته قبل عروسی گرفتیم لاغر بودم مهمونی خونه مامانم که ده روز پیش بود ح ...

نه  عکس تو خونه رو نفهمیدم به چه مناسبت بوده چون لباس مجلسی تنت بود 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام به همگی ❤️ خوبین ؟ خیلی دوست دارم تعریفت از چاقی رو بدونم؟🤔😐

سلام عزیزم خودت خوبی؟

باید خودمو تو آینه و رو وزنه ببینم بعد بگم لاغرم یا نه تعریف دقیق ندارم😂

ولی میگما چرا باید جاریت برا پاگشای تو، فامیل خودشم دعوت کنه؟ تا جاییکه دیدم تو مهمونی پاگشا فق ...

فامیلای خودش زیاد نبودن در حد خواهر برادراش بودن 

نمیدونم شاید کلا میخواسته به دو تا فامیلشون مهمونی بده پاگشای منم گرفته یباره

سلام عزیزم خودت خوبی؟ باید خودمو تو آینه و رو وزنه ببینم بعد بگم لاغرم یا نه تعریف دقیق ندارم😂

قربانت بد نیستم🤕

خب اون حد وزنی مدنظرت چنده مثلا ۴۵ بشه ۴۶ چاق محسوب میشی؟ حس میکنم اینطوریه اونوقت من که به فاصله ۵ ماه از ۵۴ کیلو شدم ۴۸ چی محسوب میشم؟ 🤔😂