2789
خلاصه دیشب رو هوا بودم🥰🥰🥰😂😂😂 امیرعلی خیلی حرف میزد من دیگه خلاصه نوشتم 

حالا مادرشوهرتم کلی کیف کرده که چه عروس گلی دارم که نگذاشته کف دست پسرم  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مادرشوهرتم کلی کیف کرده که چه عروس گلی دارم که نگذاشته کف دست پسرم    

اره دقیقا فکر کرده بوده من همون شب که برگشتیم خونه براش تعریف کردم 

مدونین انگار وقتی زنگ زده ها ، یه جوری فکر کرده بوده امیرعلی میدونه بعد تازه امیرعلی گفته چی میگین چیشده ؟؟

سلام یاسی بنظرت امکان داره جاریت پیش زن داداشش غیبتت رو کرده باشه؟؟؟ عکس العمل امیرعلی چی بود؟

وای نمیدونم اصلا نمیخوام به این قسمتش فکر کنم😶🤦🏻‍♀️

اخه این یکی جاریم خیلی مهربون و کیوت برخورد میکنه هاااا 

اره دقیقا فکر کرده بوده من همون شب که برگشتیم خونه براش تعریف کردم  مدونین انگار وقتی زنگ زده ...

ای ول .دیگه واقعا شدی عروس آخری خوبو  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
اره فعلا عروس محبوبم😂😂 البته جاری اولی هم دوست داره ها 

دومی کارطلاقش چی شد؟

ولی بچه ها یادتونه تو نامزدی خواهرش زیاد زنگ میزد؟؟

الان بعد عروسی کلا یبار زنگ زده اونم وسطش براش کار پیش اومد سریع قطع کردیم 

به نظرتون خودم بهش زنگ بزنم یا نه؟

نمیدونم چرا یهو کم زنگ میزنه دیگه

دومی کارطلاقش چی شد؟

دومی رو که کلا یبار دیدمش بعد عروسی همون شب مهمونی پاگشا خونه مادرشوهر دیدمش 

خونه برادر اولی هم که نیومدن 

اگه بخوام میتونم از امیرعلی بپرسم ولی نپرسیدم هنوز

سلام گل

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ولی بچه ها یادتونه تو نامزدی خواهرش زیاد زنگ میزد؟؟ الان بعد عروسی کلا یبار زنگ زده اونم وسطش براش ...

دیگه خیلش راحت شده جای داداشش راحته..درحد حال واحوال زنگ بزن .بذار وقتی همسرت هست زنگ بزن مثلا شب که نشستین بگو یه زنگ بزن فلانی یه احوال بگیرم..اینجوری اگرم هردلیلی داشته برای خودش شما همسرت میبینه ومیشنوه کارشمارو

ولی بچه ها یادتونه تو نامزدی خواهرش زیاد زنگ میزد؟؟ الان بعد عروسی کلا یبار زنگ زده اونم وسطش براش ...

وقتی کسی سردمیشه رفتارش.میخواد دوری کنه ازت.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

دومی رو که کلا یبار دیدمش بعد عروسی همون شب مهمونی پاگشا خونه مادرشوهر دیدمش  خونه برادر اولی ...

بله هرچی کمتربدونی ازفتنش درامانی