2789
مرسی😘❤️ حستون درسته😅 چون بیشتر وقت روزهم داداشم پیش منه و منم یکم لوسش کردم😅😐اینم بی تاثیر نبود ...

منم اگر خواهر مهربونی مثل تو داشتم خودمو براش لوس میکردم😁😁😍😍 خدا حفظتون کنه واسه هم 🤲🤲🤗🤗کلا داداش کوچیکا حرفشون خریدار داره انگار، البته اگر ته تغاری باشن😁😁(اولین بار ته تغاری رو نوشتم، واقعا معنیش چی میشه؟؟😂😂معنی بدی نداشته باشه یه وقت😂😂🙈🙈) من داداشم با اینکه ازدواج کرده و بچه هم داره بازم بیشتر از ماها حرفش تو خونمون خریدار داره😁😁

خدا حفظ کنه مامان گلت رو 🤲🤲😍😍

پناه جان فقط میتونم بگم مامانت چون مادرِ میتونه،همین👏👏😍😍

ببخشی خیلی حرف زدم 🙈🙈🏃‍♀️🏃‍♀️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاسی جان خیلی لباست شیک و خاص بوده برآینده تن شما 😘🥰😘🥰

بالاتنه لباست تو این عکس خیلی شبیه لباس عقدمه

این چند روز سرم گرمه عقد خواهرمه وقت کنم عکس لباسم رو میذارم 🌸

یاسی جان خیلی لباست شیک و خاص بوده برآینده تن شما 😘🥰😘🥰 بالاتنه لباست تو این عکس خیلی شبیه لب ...

به به ، مبارکا باشه 😍😍❤❤

خوشبخت بشن الهی 🤲🤲🤗🤗

منم اگر خواهر مهربونی مثل تو داشتم خودمو براش لوس میکردم😁😁😍😍 خدا حفظتون کنه واسه هم 🤲🤲🤗🤗کلا ...

لطف دارید😅🥰

ممنونم 💕😘 نه درسته هم ته تغاریه هم تک پسر 🥴😂

ممنونم از دعای خوبتون 😍😍❤️❤️

خیلیم هم عالیه ،😍من که خیلی لذت میبرم شما صحبت می‌کنید مطمئنم بقیه هم مثل من هستن🫂❤️

شما ک همه رو دنبال میکنین بگین یاسمن یاس میشناسین کیه؟  دم عروسی کاربری قبلیم سوراخ شد هی پیام ...

سلام یاسمن -یاس یه کاربری که همسرش وقتی بارداربود فوت کرده بود .بچش کوچولو بود وهنوزسال همسرش نداده بودن که برادرشوهرمجردش عاشقش شده بود وخانواده پسره ناراضی ودرآخرعقد کردن.برادرشوهرش خیلی باحال بود ازاسکرینا مشخص بود...ولی بعد یمدت تعلیق شد.......یه دیشب من نبودم عکس عروسی گذاشتی ندیدم  انشاالله خوشبخت بشی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلااام آذین قشنگم 🤍💜 خوبی ؟ 🥰  مگه میشه به یادت نبود گلم 💖💖💖 خوش حال شدم پستت رو دیدم ...

سلام نیکی جانم💖💖

خوبم مرسی💜

تو لطف داری بهم عزیزدلم💖💖😘😘💞

خیلی ممنون آبجی💜💜😍😍😘😘

منم با خوندن کامنتاتون خیلی ذوق میکنم و چشام قلبی میشه مرسی که هستین😍😍😍😍😘😘😘😘💖💖💖💖

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
خوب باشی همیشه فدای تو بشم 🤲🤲😍😍 فدای دلت بشم عزیزم💜💜😚😚 خوبم بخوبیت عزیزدلم، شکر خدا همه چی ...

خدا نکنه عزیزدلم💛💛💛😘😘😘

خداروشکر که خوبین😍😍💖💖

قربونت😘😘💜💜

منم خیلیییی خیلیییی دوستون دارم و حس خوب ازتون میگیرم خانم خونه مهربون💛💛💛😘😘😘

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
به مبارکی  انشالله که حال دخترتون خوبه خوب بشه🌸🌸🌸

ممنونم از محبتت عزیزم❤️❤️❤️

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام قشنگم 😍😍 به سلامتی و دل خوش🤲🤲 مبارکتون باشه عزیزم😍😍 الهی عزیزم ، دقیقا واسه منم پسرم مر ...

ممنونم از محبتت عزیزم ❤️❤️ 

ان شاالله همه ی بچه ها خوب باشن مریضی بچه آدمو از پا میندازه 

آره کارام کم کم داره تموم میشه خداروشکر مامانم هست کمکه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
لطف دارید😅🥰 ممنونم 💕😘 نه درسته هم ته تغاریه هم تک پسر 🥴😂 ممنونم از دعای خوبتون 😍😍❤️❤️ خیل ...

فدات بشم عزیزم 🤗🤗❤❤

خواستم بگم تک پسرم هست، گفتم یه وقت نگاهم جنسیتی میشه😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

من بابام قسم راستش اول جون داداش بزرگمه، بعدشم داداش کوچیکم😂😂من و خواهرمم هیچ😂😂(شوخی میکنم)

راستی پناه جان نمیدونم پناه اسم خودته یا نه ،اما خیلی اسم قشنگیه😍😍 جدیدا خیلی به معنی اسما دقت میکنم از خیلی اسما خوشم اومده میگم کاش اسم دخترم بود یکیش پناه😍😍

فکر کنم واسه اینکه اسمای مورد علاقمه بخواستم رو دخترام بزارم باید یه ده ، بیست تایی دختر میداشتم😂😂🙈🙈

لطف داری به من مهربونم😍😍😚😚💕💕💞💞 

و من برای بار هزارم خیلی حرف زدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤐🤐😁😁

خدا نکنه عزیزدلم💛💛💛😘😘😘 خداروشکر که خوبین😍😍💖💖 قربونت😘😘💜💜 منم خیلیییی خیلیییی دوستون ...

وااای من غش، من ضعف 😍😍😁😁

عشقمی آذین دوست داشتنیم 💞💞🤗🤗😚😚💜💜

خوش اومدی که عجب روزی هم اومدی آذین جان😍😍

امروز عقد جاناست 😍😍

عجب روزی بشه اون روزی که عقد تو باشه😍😍😍😍😍😍

ممنونم از محبتت عزیزم ❤️❤️  ان شاالله همه ی بچه ها خوب باشن مریضی بچه آدمو از پا میندازه  ...

فدات گلم😘😘

خداروشکر که مامان هستن🤗🤗

ان شاءالله گل دخترات همیشه سلامت باشن🤲🤲😍😍