2789
شما هم ساعت دوست دارین ؟ 😍😍 منم عاشق ساعتم ، همه مدلاشو دوست دارم ، یه کلکسیون میتونم بزنم 🤭&nbs ...

آره خیلی

حتی ساعتایی که از دوره دبیرستانم مونده و خراب شده رو هم دارم هنوز😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

من نگاه نکردم اما یکم نگرانشم مرسی خانم خونه مهربون❤️❤️

فدات بشم عزیزم😍😍

ان شاءالله که حالش خوب باشه 🤲🤲❤

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره خیلی حتی ساعتایی که از دوره دبیرستانم مونده و خراب شده رو هم دارم هنوز😄

چه با سلیقه 😉🥰

منم ساعتای قدیمی رو برای تنوع و اگر بندشون خراب شده باشه ، بندشونو عوض میکنم . 

یه سوال چطوری یه خانمی هم میتونه درس بخونه هم کار کنه هم به کار های خونه برسه ؟🥴

من یک هفته اس به خاطر یه سری کار های زیاد با مامانم میرم محل کارش کمک میکنم بهش ولی زودتر میام خونه ناهار درست میکنم برای برادرم بره مدرسه بعدش یکم درس یا کتابای متفرقه میخونم آخر شب انگار کوه جابجا کردم😂😂

یه سوال چطوری یه خانمی هم میتونه درس بخونه هم کار کنه هم به کار های خونه برسه ؟🥴 من یک هفته اس به ...

چون مامانم همه این کارا رو انجام میده هم کار میکنه هم به کارهای خونه میرسه هم به درسهای داداشم میرسه چون هنوز کوچیکه هم واسه دانشگاه درس میخونه😐😐

خیلی قشنگه یاسی جون ، مبارکت باشه 😘  میدونی معمولا من دیدم واسه عروسی ساعت چرم نمیخرن ، ساعت ...

اره ولی خداییش مادرشوهرم و بقیه خیلی همراهی کردن 

الان که از این کاربر گربه ملوس گفتی دیدم خداییش خانواده امیرعلی آدمای بدی نیستن ، مثلا مامانش میدونم سبک لباسم گردنبندم اینکه دستم تقریبا خالی بود و مثلا اینکه حلقه نامزدیمو دستم کردم اصلا خوشش نمیومده ولی هیچی نگفت بهم یعنی هیچی هیچی فقط چیزای باب دل خودشم خرید به امید اینکه جلوی دوست و آشنای خودشون استفاده کنم …. یا مثلا برا خرید جهیزیه عملا خودم بودم و خودم ، دیگه از عکسایی که میدم میدونین چیدمان خونه هم اونا خیلی خوششون نمیومده ولی فردای عروسی که اومدن یه جوری وانمود کردن کن خیلی خوبه و دوس داشتن 

اره ولی خداییش مادرشوهرم و بقیه خیلی همراهی کردن  الان که از این کاربر گربه ملوس گفتی دیدم خدا ...

خوب این خیلی خوبه که خانوادگی به نظرت احترام میذارن ، مشخصه مادرشوهرت خانم فهمیده ای هستن ، خدایی نکرده شاید نمی‌خوان که دخالتی هرچند کوچیک داشته باشن تا دلخوری پیش نیاد . 

ولی من میدونم که اونا هم تورو خوب شناختنو و خیییلی دوست دارن و نمی‌خوان چیزی برای عروسشون کم بذارن 😉

الهی که همیشه همین قدر خوب باشین 🥰🥰

یه سوال چطوری یه خانمی هم میتونه درس بخونه هم کار کنه هم به کار های خونه برسه ؟🥴 من یک هفته اس به ...

با برنامه ریزی همه چیز حل میشه‌❤

خانمای شاغل گروه بهتر میتونن جواب بدن، البته پناه جان وقتی که مادر میشی انگاری یه انسان دیگه میشی.

باور کن شده من اینقدر خسته بودم اما چون بچه هام بیدار بودن، اطمینان نمیکردم بخوابم، بعد با یه چشم باز، یه چشم بسته خوابیدم، یعنی هم خواب میدیدم، هم گوشم به بچه ها بوده و مراقبشون بودم😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

یاس گل سادگی همیشه مد میمونه 

اما زرق و برق دار رو شلوغ خیلی زود از مد می‌ره 

نسل خودمون تقریباً با سلیقه تو اوکین و سلیقت رو قبول دارن 

منم مادر بزرگم خیلی خوشش از اینجور چیزایی که مادر امیر علی دوست داره میاد اما خب دیگه چی کار میشه کرد اونا فکر میکنن هرچی مثلا طلا سنگین باشه ارزشش بیشتره و چه می‌دونم حرف مردم و اینجور چیزا درحالی که خودمون زیبایی و ظرافتش واسمون مهمه به هر حال اونا مسن هستن و کاری نمیشه کرد 🤷

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه