2789
بچه ها دیشب دیر اومد خونه و کاراشم بهم ریخته بود چون یه مدت نرفته بود سرکار ،، منم به حرفتون گوش کرد ...

ببین قلقش چیه ازهمون طریق میتونی باهاش صحبت کنی.باحرف زدن با آرامش میتونی .معمولا گفتگو توتختخواب خیلی نتیجه میده.بذارذهنش اروم باشه تندنرو.نرم صحبت کن

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دیشب دیر اومد خونه و کاراشم بهم ریخته بود چون یه مدت نرفته بود سرکار ،، منم به حرفتون گوش کرد ...

ببین من میتونم درکت کنم منم بابا داخل یکسری از مسائل یه کارایی مثل اینا می‌کنه اما واقعا هدفش محدود کردنم نیست ولی خب منم عصبی میشم اما بعدش میبینم واقعاً هدفش محدود کردنم نبوده و راحتیم واسش مهم بوده 

تو هم واسه دانشگاه مثلا میتونی چند روز هفته رو با اون آقا بری 

یه روزش رو مثلا بگی با دوستم می‌خوام برم 

بعدش مثلا اگه اون روز با اون آقا رفتی بعد از ظهرش خواستی بری آرایشگاه بگو می‌خوام بعداز ظهر برم سالن (اجازه نه هااا منظورم اطلاع دادنه ) ، بعدش یکم مثلا بگرد بعدش بگو آها بالاخره سویچ ماشینم رو پیدا کردم هر چی گشتم دیروز نبودش میخواستم برم سالن 😂😜(البته این یه جور مثال زدم )

هر چند وقت یکبار هم میتونی اینطور بگی که مرسی به فکرمی واسه اینکه من خسته نشم این آقا رو گرفتی تا منو بیاره و ببره اینطوری یه جوری بهش فهموندی که اینکارش رو پای محبت و دوست داشتنش گذاشتی و راضی هستی اگر نه قرار نیست کاری که دوست نداری رو به اجبار اون انجام بدی وخودتم راضی هستی و اگه یه زمان راضی نبودی نمیری با اون آقا تمام تمام 😁

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

بذار از ایشون شروع نکنیم که بخاطرش تو یک دو ماه ۶ کیلو لاغر شدم🤦🏼‍♀️

آها مچت رو گرفتیم بگوووووو چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

بذار از ایشون شروع نکنیم که بخاطرش تو یک دو ماه ۶ کیلو لاغر شدم🤦🏼‍♀️

چرا میخوام دقیقا از همین نقطه شروع کنیم ، یادمه دفاع پایان نامت بود که استاده هم بود از اونجا بگو 😁

آها مچت رو گرفتیم بگوووووو چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟

دقیق یادم نیست تا کجا خبر دارید شما.

اما خانوادش مجدد پیگیر شدن تو چندماه اخیر

ولی خودش هیچیییییی

تصادفا یک بار که خانوادگی بیرون بودیم دیدمش تو تابستون

بابام که تا حالا چیزی مستقیما به خود من نگفته بود اومد گفت بیا حرف بزنیم و اینا

چیز خاصی نگفت اما من از بعضی حرفاش چنین برداشتی کردم که فکر میکنه یچیزی بین من و اون اقا هست

اگه هرکس دیگه ای جز بابام بود واقعا این حقو بهش میدادم که اینطوری فکر کنه از طرفی اون اقا استادمه از یه طرف خانوادش مصرن  

از طرفی از کجا میدونستن ما کجاییم؟

اما به بابام واقعا این حقو نمیدم چون منو میشناسه

با اینکه اصلا و ابدا دختر حساس و زودرنجی نیستم اما خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد

تا حالا تو زندگیم همچین حسیو تجربه نکرده بودم‌ ، اگه مامانم حس میکردم اینطور فکر میکنه واقعا با شوخی میگذشتم اما بابام نه

ولی دیگه گذشت ، الان خوب خوبم 

ولی نمیدونم چرا میلم به غذا نمیره 😂😑

اینجا دختر مجرد نشسته تو تاپیک نمیشه بگم که🤐😂  باید یه شب متخصصا بیاین دور هم جمع شیم من ...

این دختر مجردایی که من میبینم،هر کدوم یه دوره تخصصی زنان و زایمان گذروندن،سوالای منم جواب میدن😐😂 یکیش همین جانا بانو🏃🏃

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

این دختر مجردایی که من میبینم،هر کدوم یه دوره تخصصی زنان و زایمان گذروندن،سوالای منم جواب میدن😐😂 ی ...

بانو رو خوب اومدی 🤣🤣🤣

از سه شنبه کسی حق نداره بدون بانو صدا کنه جانارو

بالاخره باید یه فرقی با باکرگی داشته باشه🙈🤣🤣🤣🤣🤣🙈

من یه تغییراتی داره تو زندگیم اتفاق می افته اما ازدواج نیس🥲 نیکی خانوم شما خودتون اول صف هستین😝😂

نیلو جونم امیدوارم هر تغییری که هست ، خواسته قلبی خودت باشه عزیزم 🍂🧡

دخترای گل یه فرصتی بدین یه نفسی بکشیم یکی یکی بفرستیمتون خونه ی بخت 😍😍😁😁 تا اول جانا رو دست به دست کنیم بعد بریم برای عروس خوشبخت بعدی😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر