2789
 اذیت نکن گناه دارم 🤐😂😂 خداییش میخوای با کسی  آشنا بشی  ؟؟ آخه می‌خوام لباس بخ ...

تمام مراسمات همه اعضای تاپیک دعوت خواهند شد😝😂

جدا از شوخی ، حس میکنم شهرمون یکیه یا نزدیکه پریماه

تمام مراسمات همه اعضای تاپیک دعوت خواهند شد😝😂 جدا از شوخی ، حس میکنم شهرمون یکیه یا نزدیکه&nbs ...

اره انشاالله که یکیه 😂💚

منم میام مراسم عروسیت با بقیه بچه ها 😆😆💚

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سوال اصلی اینه که مطب زنان چیکار داشتی؟! اینجا اینهمه متخصص زنان و زایمان داریما🤣🤣

اینجا دختر مجرد نشسته تو تاپیک نمیشه بگم که🤐😂 

باید یه شب متخصصا بیاین دور هم جمع شیم من حرفامو بزنم اینجوری نمیشه بگم🤣🤣

سلام یاسی قشنگم  من باز مثل همیشه عکس تو ندیدم این روزا تحت تاثیر داروهام بیشتر خوابم ولی الح ...

سلام❤️

چرا دارو میخورین چیشده؟ شاید قبلا گفتین من حواسم نبوده ، الان پسرتون پیش خودتونه؟

اشکال نداره مهم نیست حالا اینقدر ناراحت شی تازه خیلیم خوبه وقتی آدم خودش رانندگی می‌کنه خسته م ...

اره عزیزم منم فعلا به حرفش گوش دادم دو روزه با اون میرم و میام

نه هنوز خیلی کوچولو ام من 😂😂😂🤐 اصلاهم همین نیستیم  😂🏃

پریماه میدونی یاد چی افتادم؟ 

یادمه اون روز که پسر حاجی آش اورد دم خونمون بچه ها گفتن احتمالا خوشش اومده و این حرفا منم دقیقا مثل تو میگفتم نه بابا من خیلی کوچولوام که رسپینا برام نوشت همچین کوچولو ام نیستیااا😂

حالا میخوام بهت بگم همچین کوچولو ام نیستیاااا…کارما در کمین است😈

کارما اطراف من نمیاد چون می‌دونه حالا حالا ها نه خودم نه خونوادم راضی نیستیم   ببین ...

اصلا از کار خونه حرف نزن😂😂 یعنی سرچ گوگل من عالیه ، طریقه کار با گاز ، طریقه روشن کردن فر ، طریقه پوست کندن سیب و پیاز و …هرچی که فکر کنی 🤣🤣 تازه با اعتماد به نفس کار میکنمااا

کارما دقیقا میره سراغ اونایی که نه خودشون نه خانوادشون راضی نیستن💃🏼😂 وای😂 اینو گفتی یاد خود ...

منم امروز با یه جامدادی هویجی رفتم دانشگاه🤓 حالا عکسشو میدم ، ولی میخوام قایمش کنم امیرعلی نبینه وگرنه تا چند سال مسخرم میکنه🤣🤣

اذیت نکن گناه دارم 🤐😂😂 خداییش میخوای با کسی  آشنا بشی  ؟؟ آخه می‌خوام لباس بخ ...

این نیلوفر رو ولش کنیم هفته دیگه میاد میگه نامزدیم امروزه و عیدم عروسیمه😐

بچه ها دیشب دیر اومد خونه و کاراشم بهم ریخته بود چون یه مدت نرفته بود سرکار ،، منم به حرفتون گوش کردم هیچی نگفتم…فقط میگم چیکار کنم یه موقع برای همیشه اینجوری نمونه؟؟

اصلا از کار خونه حرف نزن😂😂 یعنی سرچ گوگل من عالیه ، طریقه کار با گاز ، طریقه روشن کردن فر ، طریقه ...

بنده خدا گوگل هنگیده از دستت 🥴🥴

ولی در مورد پوست کندن سیب زمینی باهات موافقم منم وقتی پوست سیب زمینی می‌خوام بگیرم از یه سیب زمینی بزرگ اندازه یه تخم مرغ می مونه همش میشه پوست 😆😆

یعنی اگه وسیله نباشه واسه پوست کندن عملا کاری ازم برنمیاد 😂😂

مامانم همیشه میگه شاید رفتی خونه یه نفر گفتن بیا مثلا کمکم کن سالاد درست کن وسیله نداشتن قالب بزنی میخوای چی کار کنی آبرو واسه من نمی مونه نمیگن مادرش هیچی نشونش نداده؟!! 😂😂 حالا یه با این اتفاق افتاد گفتم دستم درد می‌کنه نمیتونم کارد رو دستم بگیرم  ... درحالی که قبلش داشتم از لباسایی که داخل دانشگاه شستم حرف میزدم که اره مچم  قویه 🤐😂

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه