2789

سلام یاسی قشنگم 

من باز مثل همیشه عکس تو ندیدم

این روزا تحت تاثیر داروهام بیشتر خوابم ولی الحمدلله دکتره کار درسته و تشخیص درستی داره و داروهاش اثر داره

کم سر میزنم اینجا حتی یه ده روزی هست درسم نخوندم 

راجع به راننده باور کن من از خدامه برام راننده شخصی بگیرن رانندگی واسه اکثر خانم ها خسته کننده س 

یادمه اولین بار یکی از همکارام گفت چون تازه ازدواج کرده بود شوهرش همه جا می بردش گفت لعنتی ها چرا هیچ وقت نگفتین راننده شخصی داشتن چقدر خوبه شما هنوز جوونی و حس و حال و شور هیجان جوانی داری وگرنه اینکه خانم خانم بشینی ببرن بیارنت خیلی خوبه البته بهت واقعا حق می دم همه جا نباید اینجوری باشه بعضی وقتا صحیح نیست با یه غریبه بری و بیایی

ولی بچه ها هم درست میگن دلیل امیرعلی هم منطقیه شرایطشو درک کن و آروم آروم همین جور که قلق شوهرت دستت میاد خواسته های بحق تو منجمله همین موضوع رو ازش بخواه خیلی حرف زدم دلم برای همتون تنگ شده امیدوارم یه وقتی پیدا کنیم همه باشیم باهم شب خوش

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل بچه های دبستانی باید با سرویس برم دانشگاه و بیام😁🥴😖 تازه دیشب رسیدیم تا امروز صبحم نگفته ...

اشکال نداره مهم نیست حالا اینقدر ناراحت شی تازه خیلیم خوبه وقتی آدم خودش رانندگی می‌کنه خسته میشه حالا فکرشم بکن که بعد از دانشگاه ترافیک و صدای بوق ماشیناو درسا  و...

خیلی سخته آدم حوصله خودشم نداره واقعاً 🥴🥴🥴😑

فکر کنم گفتی خودت ماشین داری میتونی واسه بقیه امور مثلا باشگاه رفتن یا آرایشگاهی چیزی اینطوری خودت تنها با ماشین خودت  بری  (اینو دیگه حق داری خودت تصمیم بگیری که اون لحظه حوصله رانندگی داری یانه ) اینطوری پسر حاجی هم عادت نمیکنه که زیاد محدودت کنه ، البته احتمالا بخاطر مزاحمت‌های قبلی که داخل دانشگاه داشتی هستش ترسیده میگه الان تازه ازدواج کردین طرف نیاد اذیت کردن  کم کم که بگذره شناختتون بیشتر شه مطمئن باش اینطوری نیست ، چون با توجه به تعریف هایی که کردی آدم شکاک و بد دلی نیست تنها کمی می‌ترسه همین 💚💚💚☺️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

من یه تغییراتی داره تو زندگیم اتفاق می افته اما ازدواج نیس🥲 نیکی خانوم شما خودتون اول صف هستین😝😂

چی عزیزم ؟🥺

آخه از اینا گذاشتی🥲 انگاری که ناراحتی ؟

اگه کمکی هم  ازما  برمیاد حتما خوشحال میشیم بگو 💚💚💚

همین کلمات کافی بود تا کارما بیاد 😁😝😂

کارما اطراف من نمیاد چون می‌دونه حالا حالا ها نه خودم نه خونوادم راضی نیستیم 

ببین کارما اگه بخواد بیاد طرف من فقط کافی سیب زمینی هایی که من امروز سرخ کردم رو ببینه منو با بچه های مهد کودکی که مامانشون گفته دست به گاز نزنی اشتباه میگیره 😂😂😂🤐

چی عزیزم ؟🥺 آخه از اینا گذاشتی🥲 انگاری که ناراحتی ؟ اگه کمکی هم  ازما  برمیاد حتما خوش ...

نه خوشگله ، چیز ناراحت کننده ای نیست

مرسی❤️❤️❤️

گفتم ازدواج نیست ، شاید اشناییه (ستاد اذیت کنندگی)😂😂

کارما اطراف من نمیاد چون می‌دونه حالا حالا ها نه خودم نه خونوادم راضی نیستیم   ببین ...

کارما دقیقا میره سراغ اونایی که نه خودشون نه خانوادشون راضی نیستن💃🏼😂

وای😂

اینو گفتی یاد خودم اوفتادم ، واسه دانشگاه یه کوله گرفته بودم دو برابر خودم ، فقط چون خیلی گوگولی بود😑😂

رفتنی دانشگاه نگاه بابام دیدنی بود 😂😂😂😂

قشنگ مطمئن شد که باید با شدت بیشتری با ازدواج ام مخالف باشه😂😂😂

نه خوشگله ، چیز ناراحت کننده ای نیست مرسی❤️❤️❤️ گفتم ازدواج نیست ، شاید اشناییه (ستاد اذیت کنندگی) ...

اذیت نکن گناه دارم 🤐😂😂

خداییش میخوای با کسی  آشنا بشی  ؟؟

آخه می‌خوام لباس بخرم واسه نفر بعدی حضورا بیام مراسم... یاس گل از دستم در رفت 😂😂

کارما دقیقا میره سراغ اونایی که نه خودشون نه خانوادشون راضی نیستن💃🏼😂 وای😂 اینو گفتی یاد خود ...

میتونم با یه کوله گوگولی و بزرگ تصورت کنم عالی میشی 👌 😂😂😂💚