2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا داداشت رو برات حفظ کنه عزیزم و سایه اش همیشه بر سرت مستدام باشه🤲🤲🤗🤗قدرشو خیلی بدون. خیلی بر ...

خیلی ممنون❤️❤️❤️

اره یه ساعت بگین میام عکس میذارم یه عکس دوتایی با داماد به دستم رسیده اونم میذارم ( اگه بچه های خوبی باشین🤣🤣🤣🤣)

خیلی ممنون❤️❤️❤️ اره یه ساعت بگین میام عکس میذارم یه عکس دوتایی با داماد به دستم رسیده اونم میذارم ...

خودتون ساعت اعلام کنید عروس خانم.منم دوست دارم عکستون ببینم هیچی ندیدم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
من خودم یک هفته مونده بود به عروسی بعد یکسال عقد وعروسی موقعی که داشتیم خونرو نقاشی وتمیز میکردیم شب ...

وای چه بد🤦🏻‍♀️ برای قبل عروسی نمیگم بیشتر برای  ماه عسلتون که اینجوری شده ولی اشکال نداره دیگه خاطره شده❤️ منم زمان پریودیم میفتاد تو همین هفته و عروسی نزدیک یک ماهه دارم قرص میخورم که نشم حالا خداکنه نشم واقعا😂 

وای چه بد🤦🏻‍♀️ برای قبل عروسی نمیگم بیشتر برای  ماه عسلتون که اینجوری شده ولی اشکال نداره دیگ ...

قرصو قطع نکنیا که چندروز بعدش میشی .البته خانم داروسازی بیشتراستادی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
۱۲ امشب خوبه؟  اگه بتونم برگردم میام میذارم

خوبه.سعی میکنم آن بشم .ولی اگرنتونستم بیام یه عکس طلب دارمااااااااا

اره میدونم چطوریه  اختیار دارین💜

عزیزی

خیلی ممنون❤️❤️❤️ اره یه ساعت بگین میام عکس میذارم یه عکس دوتایی با داماد به دستم رسیده اونم میذارم ...

خوبیم که عشقم 😍😍😌😌

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به همه و یاسی و جانای عزیزم 

منم یه هفته رفتم شهرمون و کارای مصطفی انجام دادم دیگه نتونستم بیام اینجا امروز یهو یاد یاسی افتادم گفتم ببینم چیکار کرد 

این از آمار این روزای من

یاسی جانم عشق مثل چراغ  می مونه واسه ادامه راهت باید مواظب باشی که همیشه روشن بمونه چیزی انگار خودم داشتم کم کم فراموش میکردم 

.