2821
2789
از ذوقم نمیتونم چیزی بنویسم    

مبارکت باشه عروس خانوم خوش قلب و خوش ذوق😍😍💜💜

باید همه چیزو طوماری برامون تعریف کنی ها، از صبح تا حالا تو تاپیکت منتظریم😍😍 دیگه حق آب و گل داریم😁😁

آخ که امیرعلی امشب با آرامش سر بر بالین میزاره😁😁پنج شنبه هم که دیگه دستتو میگیره و میبره با آرامش مطلق کنار یار سر بر بالین میزاره😉😉😍😍😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

@لیموترش_گوگولی ‍  @arameshtranquility ‍  @ستیا_سلین ‍  @همای_راستگو ‍  م ...

سلام عزیز دلم

ممنون از تگت و ممنونم از اینکه به یادم بودی❤❤❤

فصل شروع مدارس و منم به شدت درگیر کارای مدرسه هستم 

فردا جشن شکوفه ها داریم و کلی کارای ناکرده 😁😁

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ذوقم نمیتونم چیزی بنویسم    

یاس گل دختر خوش قلب و مهربون ازدواجتون صمیمانه تبریک میگم 

انشاء الله همیشه خوشبخت بمونید

و عاقبتتون خیر باشه و هر آنچه صلاحتون هست اتفاق بیفته

واست آرزوی بهترینارو دارم❤❤❤❤❤❤❤❤

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
منونم گلم خداروشکر من خودمو قصاص قبل از قتل کردم در واقع دخترم تا نوبت پیش دکتر فوق تخصص ارتوپدی ...

یادتونه گفتم دخترعمو دخترام بدنش نرمه توکلاس رزمی همون جلسه های اول پاهاش۱۸۰درجه بازمیکرد .دقیقا همین حرفی که دکتر زده ژیمناستیک کارخوبی میشه انشاالله دخترتون بفرستید .استرس نداشته باشید به امیدخدا اوکی میشه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
یادتونه گفتم دخترعمو دخترام بدنش نرمه توکلاس رزمی همون جلسه های اول پاهاش۱۸۰درجه بازمیکرد .دقیقا همی ...

اره یادمه عزیزم

دختر منم همینطوره 

ولی نمیدونستم فک میکردم مشکل داره که اینکارا رو میکنه 

درخواست دوستی ممنوع...

یاسی تا الان دیگه حتما عقد کردین😇🥰 مبارکه یاسی امضا های عقدو ازت گرفتن؟😆😂  بنظرم مهم ت ...

هزار تا امضا کردیم انقدر دستام میلرزید هیچ کدوم شبیه هم نشد😂😂

یاسی جان تبریک میگم انشالله روز ب روز خوشبخت تر بشی عزیزم❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹😍😍😍😍😍

سلام خیلی ممنون 😍 چقدر خوب اومدین من از روزی که این تاپیکو زدم شما رو نتونستم تگ کنم باید ببخشید واقعا🙏🏻❤️❤️❤️

خوبی عروس خانم. از حال و هوای خودت و شادوماد بگو بالاخره عقد کردین راحت شد 😂 هیچ عذر و   ...

داماد از جمله « اگه عقد کرده بودیم ……» به جمله « جای زن پیش شوهرشه » تغییر موضع داده🤣🤣🤣

من تقریبا تو زمان بحرانی حالم با شما دوستای عزیزم آشنا شدم و خیلی مرحم بودین برای من و پای حرفا و در ...

عزیز دلم سلین جونم امیدوارم همه گره های زندگیت باز بشه تو خیلی خوب و مهربونی من مطمئنم خدا کمکت میکنه❤️❤️❤️

من دیروز موقع عقدم همه روزای نامزدیم از جلو چشمم گذشت تنها کسایی که تو همه روزا باهاشون درد و دل کردم و کمک گرفتم شما ها بودین تو دلم گفتم خدایا هرکی بهم خوبی کرده و خوب منو خواسته خوشبخت کن ❤️ بدون یه روزی این ناراحتیا برات کمرنگ میشن 

سلین عزیزم آدما با هم متفاوتن من اگه بنویسم برا بقیه بگم سبک میشم بهت اصرار نمیکنم ولی بعضی وقتا یه چیزایی بگی شاید سبک تر بشی😘😘😘