2821
2789
نمی‌دونم چی بگم بپرسین تا تعریف کنم ❤️ فقط الان میرم آخر شب یا فردا صبح میام بوس به همتون😘😘😘

سلام عزیزم 😍😍

ان شاالله کنار هم سالهای طولانی به خوشی زندگی کنین🙏🙏🥰🥰 

از اون طومار های مدل یاسی بنویس

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به همه ی دوستای عزیزم😍❤

خیلی دوستتون دارم و همیشه به یادتون هستم اما راستش یکم درگیر خودمم و خیلی کم میام سایت 

و اما یاسی عزیز

قربونت بشم خیلی تبریک میگم عزیز دلم امیدوارم که سالیان سال کنار هم با عشق و آرامش و در خوشبختی زندگی کنین😍❤

خیلی دوستتون دارم ❤❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

من تقریبا تو زمان بحرانی حالم با شما دوستای عزیزم آشنا شدم و خیلی مرحم بودین برای من و پای حرفا و درد دلام نشستین از جمله خودت یاسی 

شنیدم که روزی که عقد میکنه کسی  اگه کنه مستجاب میشه 

یاسی جان دعا کن خواسته قلبیم اتفاق بیفته ❤

خیلی چیزا رو نمیتونم بگم 

خیلی چیزا در حوصله شما نیست 

اما دعا کنین واسم❤

حس میکنم که گره هام داره از توانم بیشتر میشه 

یه ترس عجیبی تو دلمه 

شاید بگین بچه نیستی و اینا 

ولی من واقعا از اینکه بزرگ شدم میترسم 

از اینکه خیلی مسئولیتام بزرگه 

از اینکه یه جاهایی خودمم تک و تنها و باید خودم پشت خودم باشم 🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

از قلبی که سنگ شده میترسم

فدات بشم عزیزدلم 😘😘💜💜 ان شاءالله که کسی رو از قلم ننداخته باشیم 😍😍 نازگل نمیدونم چرا نیستش ا ...

سلام عزیزدلم مرسی که مثل همیشه به یادمی خوش قلبترین💛

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه شاد و سلامت💖

یاسی عزیزم تبریک میگم دختر قشنگم انشالله که خوشبخت ترینن باشی💜💜

تا عروسی دیگه حتما باید بیان 🥰🥰 فکر میکنم کسی رو فراموش نکردیم .  میخواستم میرا رو هم ...

ای میرای شیطون 😁😁😍😍 بیا باهامون حرف بزن خوشگله

آره نیروانا هم دختر خیلی خیلی خوبی بود😍😍جاش خالیه، کاش با عشقش به تفاهم رسیده باشن🤲🤲هر کس جای خودش رو داره و وقتی نباشه اون جا برای همیشه خالی میمونه.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام خانوم خونه مهربون❤️😘 ممنون که صدام زدی گلم. یاس گل قشنگم خوشبخت ترین بشی عروس زیبا پیوندتان ...

سلام جااااانم❤❤

فداتون بشم که عزیزم 😘😘🤗🤗

سلام عزیزدلم مرسی که مثل همیشه به یادمی خوش قلبترین💛 سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه شاد و س ...

به به سلام عشق من 😍😍😍😍

نمیگی دلم برات تنگ میشه💔💔

همیشگی باشی نازگلم😍😍😍😍

😂 این چه حرفیه امضا های شما همیشه قشنگه🥰💖 اتفاقا خاطره شده دیگه الان برین امضاهای ازدواجتونو ببین ...

لطف داری به من قشنگم 😘😘💖💖

الهی که تو هم به وقتش قشنگ ترین امضاهای زندگیتو بزنی قربونت بشم😍😍😍😍

یه بار سر فرصت برم امضاهامو ببینم و ببینم اصلا چی رو امضا زدم😂😂

جانا بگو خانوم خونه پات لب گور😂😂🤣🤣نصف عمر زندگی مشترکتون گذشته تازه میخوای بری ببینی چی رو امضا کردی😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

منونم گلم خداروشکر من خودمو قصاص قبل از قتل کردم در واقع دخترم تا نوبت پیش دکتر فوق تخصص ارتوپدی ...

تک تک حرفاتون منو یاد خودم انداخت💔💔و دقیقا منم کارم به روانپزشک و اینا کشید، بگذریم،نگم که یادآوری نشه.

ای کاش پزشکا وقتی میخواستن نظری بدن ظرفیت بیمار رو میسنجیدن و بعد میگفتن🤦‍♀️🤦‍♀️

مهم این که الآن خیالتون راحت شده و دخترتونم شکر خدا خوبه و خودتونم رو به بهبود هستین🤲🤲🤗🤗

خیلی خیلی مواظب خودتون باشین عزیزم🤗🤗😚😚

بوس به روی ماهتون 😘😘😚😚