2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیروز امیرعلی با کلی مقدمه چینی گفت می‌خواد بره با دخترعموش حرف بزنه ، گفت خودم دارم زودتر بهت میگم ...

کاشکی کلا دم اینا رو می چیدی 

از اون برخوردشون که روز عید همگی اومده بودن خونه پدر شوهرت که انگار هیچی نشده انتظار می رفت که دردسر درست کنند ...

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
نمیدونم

یاس گل به نظرم هر چیزی که هست تو ندونی بهتره، بزار خودش بره حلش کنه تا تموم بشه، هم دم عروسیته ذهنت آشفته نشه، هم بزار همیشه یه ترسی ازت داشته باشن که اگر تو بفهمی خیلی بد میشه، مثلا خدای نکرده اگر دخترعمو بخواد کاری کنه خودشون جلوشو بگیرن تا اصلا به گوش تو نرسه و دمشو قیچی کنن، اگر هر دفعه تو بخوای در جریان قرار بگیری دیگه کلا عادی میشه و اون ترس دیگه نیستش، یه جورایی همون راه حل تغافل.

تا زمانی که به تو خدای نکرده آسیبی نرسونه بزار هر چیزی که میشه خود امیرعلی و خانواده اش حلش کنن، تو هم اینطوری آرامش بیشتری داری.

البته این نظر منه بازم هر طور خودت صلاح میدونی عزیزم💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

چطوری دمشونو بچینم

بنظرم یک اتمام حجت سفت و سخت کن که عروسی بار اول و آخری هست که اینا رو میخوای ببینی تا جایی که میتونی ارتباط رو کم کن تا کمترین گزندی بهت برسه  چون بنظرم دیگه این روابط محترمانه نیست با برخوردی که کردند فقط نقاب !

اصلا هم توی چنین موضوعاتی نباید رو بدی چون این جوری که معلومه اونا منتظر این هستند تو یک مقدار شل کنی تا کارشون رو انجام بدهند .

بعدشم یک مقدار سربسته از همسرت بپرس که قضیه چی بوده که یهو جاری دومی از طریق بی خبری تو سو استفاده نکنه .

دیروز امیرعلی با کلی مقدمه چینی گفت می‌خواد بره با دخترعموش حرف بزنه ، گفت خودم دارم زودتر بهت میگم ...

ای بابااااا 

اینا هم شمارو نمی تونن کاری نداشته باشن 

البته یاس گل من در این مورد تجربه ای ندارم ولی اگه جای تو باشم اگه یه روز به عقدم مونده باشه دیگه انگاری ثبت شده و به اندازه کافی فکر کنم به طرف مقابلم باید محرم باشم که بدونم میخواد چی بگه منظورم اینه کاشکی بتونی خیلی آروم و با زیرکی متوجه شی موضوع چیه 

مثلا بگی نگرانم میخوای چی بگی اتفاقی افتاده ؟

اگه گفت نه میتونی بگی دوست دارم بدونم موضوع چیه میترسم موضوعی باشه ناراحت شی به هر حال الان من فکر میکنم نسبت به هر شخص دیگه ای الان به تو محرم تر هستم نمی‌خوام نزدیک مراسمی که واسه هردو تامون مهمه حالت بد شه هر چی بشه من می‌دونم تو راستش رو میگی به من چون بهت اطمینان دارم

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

ای بابااااا  اینا هم شمارو نمی تونن کاری نداشته باشن  البته یاس گل من در این مورد تجربه ...

البته این نظر منه  اگه نظر بقیه بهتره

از اونا استفاده کن من صرفا بر اساس نظرم گفتم تجربه ای ندارم خانومای متاهل بهتر میتونن کمک کنن 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

حرف خانم خونه هم درسته ولی در صورتی که آتیش بیار معرکه ای مثل جاری دومی نباشه چون وقتی بی خبر باشی از همه چیز اون به زور میخواد تو رو خبردار کنه . ولی وقتی رابطه ای کلا نباشه یا در سطح کم دیگه کلا جلوی خیلی چیزا گرفته میشه

در کل به قول ایشون ساده نگیر چنین مسائلی رو بگذار بفهمند که ناراحت میشی و شوخی نداری بگو سریع تر موضوع رو جمع کنند . 

حرف خانم خونه هم درسته ولی در صورتی که آتیش بیار معرکه ای مثل جاری دومی نباشه چون وقتی بی خبر باشی ا ...

اگر جاری دوم بخواد بازم کاری کنه آدم دیگه نمیدونه چی بگه😐😐 دیگه این جور رفتارا وقیحانه ست.

خدا کنه تنشی این روزا پیش نیاد تا عروسیشون به خیر و خوشی تموم بشه🤲🤲

چطوری دمشونو بچینم

یاس گل موضوع رو فراموشش کن، بهش فکر نکن، تو ذهنت بهش بال و پر نده، مطمئن باش حل میشه مثل خیلی چیزای دیگه که حل شد، لذت ببر از این روزات عزیزم💜💜

سلام ماریا جون 🤍💜 خوبی عزیزم ؟ دخترای گلتون حالشون خوبه ؟  امیدوارم این اسباب کشی هم سریع ت ...

سلام عزیز دلم😘😘 

خوبم به خوبیت ❤️❤️ 

خیلی ممنونم از لطفت 😘😘 

چرا انقد کم پیدا شدی ؟باز داری خواننده خاموش میشیا

بیشتر بیا و گرم کن تاپیک رو😊

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چشمممم حتما میدم😍😘 اتفاقا امروز یکی دوتا عکس برام داده خانمه ببینم نور و ایناشو دوست دارم یا نه&n ...

وای راست میگی؟😃😃

آخجون عکس عروسی 😍😍 

آخر شب تونستی بزار مثلا ساعت ۱۲ اگه بقیه و خودت موافق باشین

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اونم هیچی هیچی نمیگه ک اتفاقی افتاده؟ چیزی شده؟ اصلا براچی میخوای ببینیش؟ چی میخوای بگی؟؟؟

واقعا دلیلشو نپرسیدی و اونم نگفت؟ 

اینطوری که هزار تا فکر میاد تو سرت