2789
چرا استرس داری؟  من برعکس تو وقتی استرس دارم نمیتونم به کارای دیگه برسم برا همین میخوابم فقط

یه موضوعی پیش اومده انتظار اصلا نداشتم یه دفعه شده 

الان یکسری میگن اینطوری نیست یکسری میگن نه همینطوره 

دعا کن که اینطوری که می‌خوام بشه چون واقعاً اصلا انتظار نداشتم که اینطور اتفاقی برام بیفته 

منم خیلی خوش خوابم اما این مدت خییییییلی فشار روحی روم زیاده 💔☹️

عجب توضیحی دادم همش میگم اینطوری ، و اونطوری 😂😂🤦

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه موضوعی پیش اومده انتظار اصلا نداشتم یه دفعه شده  الان یکسری میگن اینطوری نیست یکسری میگن نه ...

فدای سرت عزیزم 😘😘😅😅

الهی همونی بشه که دلت میخواد 🤲🤲🤗🤗

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بیاین اَدای این رمانای سم رو دربیاریم یکم بخندیم😂...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12046397/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%a7%d9%8e%d8%af%d8%a7%db%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%85-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%85-%db%8c%da%a9%d9%85-%d8%a8%d8%ae%d9%86%d8%af%db%8c%d9%85

رسپینا عزیزم اگر دوست داشتی یه کمی این تاپیکو بخون❤چقدر به بعضی کامنتاشون خندیدم 😂😂😂😂

@رسپینا۹۲  

@khanomekhone2  

ممنونم عزیزم 💛💛💛

خسته نباشید 🤗🤗 خیلی حس خوبیه بعد از اسباب کشی دیدن یه خونه ی تمیز و مرتب 🥰🥰

آره متاسفانه مجبور شدیم بلند شیم

البته خونه جدید هم خوبه

چقدر دعاتون انرژی خوبی بهم داد و حالمو خوب کرد 😍😍 

یعنی میشه سال دیگه تو همین تاپیک بگم خونه ای که دوست دارم و خریدیم 🥺🥺🙏🙏 

منم با دوتا بچه کوچک دست تنهام و شوهرمم صبح تا شب سرکاره 

شما فقط صحبت کنید تا انرژی مثبتتون پراکنده شه 🤗🤗 

پست های قشنگتون حالمو خوب میکنه از ما دریغش نکنید😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
@khanomekhone2     ممنونم عزیزم 💛💛💛 خسته نباشید 🤗🤗 خیلی حس خوبیه بعد از اسباب کشی ...

عزیزدلمی مهربون جان 😍😍😘😘

این حس خوب رو برای شما هم آرزو میکنم🤲🤲🤲🤲

خداروشکر که این خونه ی جدید هم به دلت نشسته😍😍 الهی که پر خیر و برکت باشه براتون عزیزم🤲🤲💚💚

شاید باورت نشه اما تو زمان اسباب کشی همش میومدی جلوی چشمام، چون میدونستم شما هم اسباب کشی دارین و ته دلم دعا میکردم که به زودی زود صاحبخونه بشین🤲🤲💚💚

آره عزیزم چرا نشه، کار برای خدا نشد نداره، توکل و امیدت به خدا باشه مطمئن باش میشه، اگر شرایطتتون جوری بود که تونستین خونه بخرین حتی اگر باب میلتم نبود، اما بخریدش، چند سال بعدش میتونین ارتقاش بدین و همونی بشه که دلت میخواسته😍😍

من زن داداشم خیلی مثبت فکر میکنه و انرژی خوب واسه زندگیش میفرسته، اخلاقش خاصه کلا، وقتی ازدواج کرد، همش میگفت من مطمئنم ما سر سه سال خونه میخریم و واقعا هم همون شد، شاید باب میل نبود اما خریدن و الآن خونه رو از این رو به اون رو کردن، ان شاءالله تو هم سال دیگه بهمون میگی که خونه خریدی و داری آماده میشی که بری تو خونه ات🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍

و و و خیلی خیلی ممنونم و از لطف و محبت و مهربونیت قشنگم🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘شرمنده ام میکنی 

چشمام اشکی شد بخدا 😭😭😍😍

من از وجود تک تک شماهاست که انرژی میگیرم عزیزم😍😍😍😍

عزیزدلمی مهربون جان 😍😍😘😘 این حس خوب رو برای شما هم آرزو میکنم🤲🤲🤲🤲 خداروشکر که این خونه ی ج ...

قربونت برم مهربون 😘😘😘 

اخه چقدر خوبی شما 😍😍😍 

الان فقط دوست داشتم کنارم بودین و محکم بغلتون مبکردم 🥺🥺 

ما هم این اشتباه و کردیم و چون خونه باب میلمون نبود نخریدیم و دنبال خونه بودیم که بمب گرونی منفجر شد و... 

توکلم به خداست و میدونم هر چیزی که به صلاحمونه پیش رومون میزاره 🙏🙏

واقعیت رو میگم از شما خیلی تو این دنیا کمه مواظب خودتون باشید 🤗🤗

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عروس خانووووم 😍 یه مدت نشد که باشم 😉🤗 دیگه گفتم این روز های قبل از عروسی خودمو برسونم و دو ...

خوب شد که اومدی😊 

حس و حالم خیلی عجیبه هم خوشحالم هم میترسم

بچه که بودم وقتی نزدیک اول مهر میشد انقدر مدرسه رو دوس داشتم از هیجان خوابم نمیبرد روزای اخر هی میرفتم کیفمو میچیدم لوازم تحریرامو چک میکردم فرممو میپوشیدم خلاصه پر از ذوق و شوق بودم 

امروزم دقیقا همون حس بچگی اومده سراغم نزدیک اول مهر هم هست ولی این سری شور و ذوق ازدواجمو دارم

قربونت برم مهربون 😘😘😘  اخه چقدر خوبی شما 😍😍😍  الان فقط دوست داشتم کنارم بودین و مح ...

خوبی از خودته عزیزدلم 😘😘😍😍

یه بغل محکم از راه دور 🤗🤗🤗🤗😁😁

ان شاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره عزیزم🤲🤲💚💚

خیلی لطف داری به من بخدا 🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘

منم یه آدمه پر از عیب و ایرادم👌👌

به سلامتی 😍 الان دیگه رفتین خونه جدید؟ 

سلامت باشی الهی یاس گلم 🤲🤲😍😍💜💜

آره عزیزم یه دو هفته ای هست که اومدیم 

بچه که بودم وقتی نزدیک اول مهر میشد انقدر مدرسه رو دوس داشتم از هیجان خوابم نمیبرد روزای اخر هی میرف ...

الهی 😍😍😍😍😍😍

خوشبخت ترین باشی عزیزم 🤲🤲💜💜

این روزا پر از حسای ناب واست ، سعی کن همشونو تو قلب و ذهنت حک کنی😍😍

فردا رو که دیگه همسر شرعی و قانونی امیرعلی میشی

اون لحظه ای که امیرعلی و خانواده ات برای اولین بار تو رو تو لباس عروس میبینن

و وقتی با هم قدم به خونه ی مشترکتون میزارین😍😍

و کلی حس خوبه دیگه 😍😍

اشکام داره از سر ذوق میریزه😭😭😂😂