2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاسی از شانست دانشگاها سوم مهر باز میشه💃🏼

اره خداروشکررر هفته اول رو هواست🥳🥳 

عروسی که پنجشنبه ۳۰ امه ، شنبه ۱ ام میریم ماه عسل ولی دقیق معلوم نیست کی برگردیم

جمعه رو میمونیم همینجا چون خواهرشم میخواد بره بعد شایدم جمعه یکی از مامانبزرگام دعوتمون کنن و … خیلی برنامه ها تو هم تو همه🤦🏻‍♀️

من فکر میکنم توی عروسی هم بخواد کرم بریزه ،میگه من که آب از سرم گذشته چه یه وجب چه صد وجب

منم دقیقا همین فکرو میکنم 😬 حالا تو عروسی که قطعا میاد ولی ما دوشنبه میریم محضر عقد میکنیم فقط خدا خدا میکنم اون روز نگن بیاد

از طرف من ، مامان بابا داداشم و مامانبزرگام میان ، از طرف امیرعلی مامان بابا و برادر اولی و خواهرشو مطمئنم میان برادر دومی ام فکر کنم میادش ولی شوهر خواهرش و جاری ها رو نمیدونم… اخه رومم نمیشه بگم بگو اون نیادش یه جوری گیر کردم این وسط🤦🏻‍♀️

خیلی حس بدیه🥲 نمیتونم اونجور که باید خوشحال باشم داداشمم هیچی نمیگه ولی پیداست ناراحته 

درکت میکنم یه حال و هوای عجیبیه

میتونی با داداشت وقت بگذرونی این چند روز برین کافی شاپ و بیرون

حرف دلتو به نامزدت بگو

چی بگم اخه زشت نیست؟ بعد میدونی اونم که ازش خوشش نمیاد حتما دلش نمیخواد سر عقدمون باشه ولی میترسم بره به مامانش اینا بگه بدشون بیاد یا حرف و حدیث پیش بیاد نمیدونم چیکار کنم

چی بگم اخه زشت نیست؟ بعد میدونی اونم که ازش خوشش نمیاد حتما دلش نمیخواد سر عقدمون باشه ولی میترسم بر ...

تو حرف دلتو میزنی اون هم مطمئنن نمیره بگه ک یاسی گفته از جانب خودش میگه

اگر جاری اول و شوهر خواهر بیان مطمئنن اون هم هست

ولی از ی بابت هم میگم مثل قبل دیگه جرات نداره کاری کنه