2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله اتوی بخارگر دستی

یاسی من درست فهمیدم!

گفتی مادرشوهرت هر روز صبح با لباس پدرشوهرت درگیره

یعنی تو صبحم اونجا بودی  

همه امیدم به تو بود که به این زودیا وا ندی😂نباید شب اونجا میخوابیدی  

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

یاسی من درست فهمیدم! گفتی مادرشوهرت هر روز صبح با لباس پدرشوهرت درگیره یعنی تو صبحم اونجا بودی ...

نههههه من تا حالا شب اونجا نخوابیدم 🤣🤣 علی رغم همه تلاشاشون هرموقع میرم اونجا اصرار میکنن شب بمون من نمیمونم😅 امیرعلی هم تا حالا شب خونه ما نخوابیده البته کسی هم بهش تعارف نزده🤣🤣🤣 

مادرشوهرم یبار برام از اوایل زندگیشون تعریف میکرد میگفت کار خونه بلد نبوده و چندین تا لباس سوزونده و غذاش بد میشده و … در واقع داشت بهم دلگرمی میداد😅😅بعد میگفت همه کاراش درست شده ولی هنوز که هنوزه لباسای پدرشوهرمو صبحا میسوزونه😂😂😂

نههههه من تا حالا شب اونجا نخوابیدم 🤣🤣 علی رغم همه تلاشاشون هرموقع میرم اونجا اصرار میکنن شب بمون ...

آفرین دخترم تو مایه افتخاری😆 البته مطمئن باش بعدا پسرحاجی تلافی این زرتق بازیاتو درمیاره👀

سلام بچه هاااااااا خوبید همگی ❤️❤️❤️❤️

آخرین روزای تابستون خوش بگذره به همتون🤩🤩🤩

از امروز دیگه روز شمار عروسی یاسی خانوم رو داریم🥰🥰🥰🥰🥰🥰

کی فکرشو میکرد یاسی به این زودی عروس بشه🥺 انگار همین دیروز بود یاسی میگفت پسر حاجی آش آورده من با دمپایی رفتم جلو در😅

همون یه کاسه آش  یاسی رو  عروس کرد😂

رسپینا جون خیلی تیزی ماشالله  من یه دور دیگه بر میگردم می خونم ببینم کجا سوتی داده که شما فهمی ...

تازه به خاطر فضای سایت خیلی نمیتونم گیر بدم بهشون مراعات میکنم😆 به خصوص جانا رو خیلی دلم میخواد اذیت کنمممممم

سلام بچه هاااااااا خوبید همگی ❤️❤️❤️❤️ آخرین روزای تابستون خوش بگذره به همتون🤩🤩🤩 از امروز دیگه ...

ولی سناریویی که برا یاسی و پسرحاجی چیدن، عین قدیما بوده با این تفاوت که دخترا آش میبردن در خونه پسرا😂

سلام بچه هاااااااا خوبید همگی ❤️❤️❤️❤️ آخرین روزای تابستون خوش بگذره به همتون🤩🤩🤩 از امروز دیگه ...

نوردخت دیروز داشتم اتاقمو جمع میکردم دمپایی خرسیه رو دیدم یاد اون روز افتادم با چه وضع داغونی رفتم جلوی در🤦🏻‍♀️😂😂