2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موبایلت چرا قطع شده؟ چه جالب تو و جانا همه مراسمای مذهبی خونه مادرشوهراتون مراسمه من از بچگیم تا ه ...

تو فامیلای ماهم مراسم هست البته خانواده ی طرف مامانم زیاد عقیدتی نیستن دایی هام و زنداییهامو اینا از نظر حجابی و اینا ازاد و راحتن مراسم و مولودی و اینجور چیزا ندارن یا خیلی کم دارن

ولی باز خانواده طرف بابام بیشتر از اینجور مراسما دارن خانواده محمدشونم که دیگه مراسم و اینا زیاد میگیرن البته تقریبا میشه گفت چون باباش بزرگتر فامیلم هست و قدیمی ترن بیشتر از این عقاید دارن یه دلیلش همونه

ایشالا حل میشع نگران نباشین    

امروز حضوری رفتم دانشگاه دفتر دار واحد مشاوره شون میگه نمی تونن مخالفت کنن وگرنه مسئول عواقبش خودشونن 

مردک میگه واسه خودش گفته ما اجازه بدم همه برن دانشگاه مون تعطیل میشه اصلا چرا از اول زدید سبزوار خوب آدم حسابی اگه من می دونستم این بلا قرار سر بچه م بیاد مریض نبودم بفرستمش اونجا خانمه گفت فعلا  براش یه ترم مرخصی بگیرید تا بعد گفت تجربه من میگه مشکلی پیش نمیاد منم گفتم خدا به قلبت آرامش بده که آرومم کردی

.
امروز حضوری رفتم دانشگاه دفتر دار واحد مشاوره شون میگه نمی تونن مخالفت کنن وگرنه مسئول عواقبش خودشون ...

سلام زمزمه جون 

خوبین؟

تو این چند وقت مرخصی سعی کنید بفرستینش کلاس مختلف 

مخصوصا ورزشی ، خودتون میتونید دورادور با مشاور در ارتباط باشین ازش راهنمایی بگیرین

اگر  که انتقالیش اوکی نشد ، اگه خودتون شرایطشو دارین یه چند وقت تو اون شهر خونه بگیرین

حالا تا عادت کنه و دوست پیدا کنه

سلام زمزمه جون  خوبین؟ تو این چند وقت مرخصی سعی کنید بفرستینش کلاس مختلف  مخصوصا ورزشی ...

تحت نظر روانکاو و روانپزشک هست ورزشم فرستادمش باشگاه گفتم باید بری گواهینامه رانندگی هم شرکت کنی همه کاری که فکر کنی کردم بقول باباش سلامتیش مهم تره فوقش انصراف میده 

.
چیشده بودی؟ الان بهتری؟

به خاطر رژیمای اصولی و درستم و زیاد خوابیدن🤣 حالم بد شد رفتم بیمارستان یه سرم بزنم بعد به اجبار امیرعلی یه شبم خوابیدم اونجا حالا هیچیم نبوداااا😑😑 

یاسی قطعا جریان جداییشون به ماجرای شما ربطی نداره، طلاق چیزی نیس که به این راحتیا حرفش زده بشه میگم ...

اره  همون چیزا به اضافه یه سری جریانای دیگه ، نمیخوام خیلی بازش کنم حالا از شانس بدم یه وقت شناسایی میشم از زندگی خودم بگم اوکیه ولی بخوام زندگی جاری رو بگم دیگه هیچی🤦🏻‍♀️  

ولی جالبه امیرعلی و داداش اولی میدونن چیکارا میکنه برام عجیبه شوهر خودش نمیدونه😐😐😐 شایدم میدونه خودشو میزنه به ندونستن

حالا این مراسمای مذهبی، جدای از هزینه اش یه دلیلش زنده نگه داشتن این مراسما و یاد ائمه اس... وگرنه ق ...

اومده بود 

کلا این قضیه طلاقو به هیییچ کس نگفتن فامیل و دوستاشون خبر ندارن 

کسی هم برا من توضیح نداد من از امیرعلی فهمیدم تازه اونم چیز خاصی نمیگه مگه از دهنش بپره😂😂

چرا طلاق؟ بچه ندارن؟؟؟

نه خداروشکر بچه ندارن 

من که از واقعیت زندگیشون خبر ندارم ولی از بیرون اینجوریه که جاری رفتارای درستی نداره کلا بدجنسی میکنه حالا نمیدونم مثلا مادرشوهر در حقش چیکار کرده ولی منی که اصلا نمیشناختیم همدیگه رو اذیت کرد و…. 

شوهرشم مرد بدی به نظر نمیاد خیلی ساکت و ارومه با وجود اینکه خانمش واقعا واقعا به این خانواده بی احترامی میکنه باهاش خیلی خوب رفتار میکنه بهش هیچی نمیگه 

تو فامیلای ماهم مراسم هست البته خانواده ی طرف مامانم زیاد عقیدتی نیستن دایی هام و زنداییهامو اینا از ...

نمیدونم چه حکمتیه همیشه فامیل پدری مذهبی تره😂

ما هم عمه عموهام مذهبی ترن ولی رفت و امدی باهاشون نداریم و کلا یه شهر دیگه ان،اگه مراسمی هم میگیرن خبر ندارم...

عههههه الان یادم اومد،فقط یکی از خاله هام هر سال اربعین مراسم دارن خونشون که اونم دلیلش اینه یه نذر خیلی قدیمی دارن که نمیدونم چیه جریانش

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱