2789

من این چند روزه خیلی درگیر بودم دو سه روز که حالم بد بود و بعدم عکاسی و چیدن خونه و اینجور کارا از یه طرفم تو خونه امیرعلی اینا برا اربعین مراسم بود ، دیگه اصلا وقت نشد بیام اینجا 

از شانس خوبمم موبایل قطع شده دیگه زنگ و اینا نمیتونم بزنم بقیه ام نمیتونن بهم زنگ بزنن دستم بند موبایلمم هست🫠🤦🏻‍♀️

🤦‍♀️ کار سنگینت الان جهاز چیدن هست سعی کن هفته آینده وقت بذاری جهاز بچینی وقتی جهاز چیده بشه خود ب ...

برای مامانش که به خاطر ماه صفر تولد نگرفتن منم از طرف خودم و امیرعلی کادو بردم فقط 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

موفق باشی 😫😘 اون اوه ، تولد مادرشوهرجانه ک😂 میتونین برین رستوران هماهنگ کنی خود پرسنل ک ...

یه کادوی مادرشوهر پسند گرفتما 🌝😅🤣🤣

از حماسه آفرینی های جاری دوم چیزی نگم بهتره😂😂😂

سلام عزیزم بیشتر بخاطر اینکه از بچگی مشکل داشته و نمی گفته چون من خودم مریض بودم فکر میکرده ممکنه حا ... : /discussion/topic/11457552/%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85?postId=308371382

سلام خیلی ناراحت شدم 

دانشگاه شهر خودتون اون رشته رو نداره که براش انتقالی یا مهمانی بگیرین؟ 

اگه ببریدش دکتر براش گواهی میده و دانشگاهم با گواهی راحت انتقالی میده 

اگه نشد حتما از دانشگاه چند ترم مرخصی بگیره حیفه درسشو ول کنه…

از خودتون خبر بدین❤️

یه کادوی مادرشوهر پسند گرفتما 🌝😅🤣🤣 از حماسه آفرینی های جاری دوم چیزی نگم بهتره😂😂😂

سلام خوبی ؟

چی گرفتی؟

اتفاقا بگو جالبه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام خیلی ناراحت شدم  دانشگاه شهر خودتون اون رشته رو نداره که براش انتقالی یا مهمانی بگیرین؟&n ...

سلام عزیزم 

شنبه زنگ‌ زدم واحد مشاوره خانمه گفت اصلا نمی تونند مخالفت کنن بخشنامه داریم که باید با انتقالیش موافقت بشه 

منم گفتم هفته دیگه داریم میایم خراسان از سبزوار رد میشم گفت حضوری بیاین بهتره 

بعدم گفت یه ترم مرخصی بگیرید چه اتفاقی میخواد بیفته 

رشته ش خدایی حیفه بچه م کلی زحمت کشیده 

توکل بر خدا ببینیم چی میشه 

.
من این چند روزه خیلی درگیر بودم دو سه روز که حالم بد بود و بعدم عکاسی و چیدن خونه و اینجور کارا ...

موبایلت چرا قطع شده؟

چه جالب تو و جانا همه مراسمای مذهبی خونه مادرشوهراتون مراسمه

من از بچگیم تا همین الان یادم نمیاد کسی از فامیلامون تو خونشون مراسم گرفته باشن😂 سید و مذهبی هم زیاد داریما...

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

خودت چه خبر؟ کنکوری بودی؟ نتایج کنکورم نمیاد بیام یکم گیر بدم به بچه ها😂

منم خوبم ممنون🤩❤️

شما خوبین؟ چه خبرا

اره منتظریم جوابا بیان ببینیم چه کردیم 🫠

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
سلام خوبی ؟ چی گرفتی؟ اتفاقا بگو جالبه

الان خوبم خداروشکر❤️

یه کار ریسکی کردم براش ازین اتو هایی که جدیدا اومده خریدم ( کوچیک و جمع و جوره و بخارم میده دو دقیقه ای راحت لباسو  اتو میکنه حالا نمی‌دونم اسم دقیقش چیه😂🤦🏻‍♀️) 

اخه دیدم همیشه با اتو سر و کار داره چون پدرشوهرم حتمااا باید هر روز صبح لباسش اتو شده باشه 😂😂 

ولی خیییلی خوشش اومد دیروزم تو مراسمشون به اکثر فامیلاشون نشون میداد🤣🤣 

خلاصه که از این مرحله به سلامتی گذشتم☺️

موبایلت چرا قطع شده؟ چه جالب تو و جانا همه مراسمای مذهبی خونه مادرشوهراتون مراسمه من از بچگیم تا ه ...

چون موبایلم رجیستر نشده و معلوم نیست کی درست بشه🤦🏻‍♀️

آره اینا که خیلی پایبندن حتما خودشون مراسما رو میگیرن...

منم فقط مامان بابام اینجوری که خب هیچ وقت نمیرفتم ولی الان نمیشه نرم 😬😬

ما هم هیچوقت هیچ جا مراسم نداشتیم🤔 چرا واقعا

من که تا حالا به امیرعلی هم حرفی نزدم ولی واقعا نمیفهمم چرا اینکارا رو میکنن😐 درسته به نیازمندا کمک میکنن ولی اگه پول همین مراسما و نذری به فامیلا و دوستاشون همه رو به فقیر فقرا نذری میدادن ثوابش خیلی بیشتر بود 

اینجا چون ناشناس هستم ( البته امیدوارم😂) راحت حرفامو میگم 

برادرشوهر دومی خیلی خیلی جدی به فکر طلاقه.... 

از یه طرف با اینکه میدونم بدجنسیه و نباید بد کسی رو بخوام واقعا خوشحالم از طرفی عذاب وجدان دارم که نکنه به خاطر اتفاقایی که به من مربوطه اینجوری شده.... البته هنوز به کسی نگفته یعنی علنی نشده