2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قدمو گرفتم ۱۶۷ وزنم میخوام ۵۰-۵۱ بشه الان ۵۴ ام

من قدم همینه

یه موقعی 50 بودم خیییلی لاغر بودم

64 که میشم خوبم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
نمیدونم…نظر شما چیه؟؟ خودم به عشق در نگاه اول اعتقادی ندارم به نظرم علاقه ای که اروم اروم به وجود ب ...

منظورم این بود که بهت گفته چطور عاشقت شده یا نه ؟

به نظرم دفعه اول که دیدتت یه جرقه ای زده شده و ازت خوشش اومده بعد آروم آروم عاشقت شده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

چخبره همه اسکینی دارن میشن. یه پر گوشت به تنت بمونه بچه من چه گناهی کرده😬😬🤪😂😂.جدا از شوخی واقعا خوبیاااا نیاز به رژیم نیست یاسی جان بعد ازدواج مراعات کن یهو چاق نشی💜💜

منظورم این بود که بهت گفته چطور عاشقت شده یا نه ؟ به نظرم دفعه اول که دیدتت یه جرقه ای زده شده و از ...

اون اوایل میگفت خوشش اومده و این حرفا ولی الان ک میپرسم میگه نه کی گفته 😂😂 

چخبره همه اسکینی دارن میشن. یه پر گوشت به تنت بمونه بچه من چه گناهی کرده😬😬🤪😂😂.جدا از شوخی واقعا ...

اخه الان اسکینی مده😅 

بچت که خیلی ناراضیه دیگه با هرچی رژیم و ورزشه بد شده به اسم 

رژیمم آلرژی پیدا کرده😂😂

جدی چرا دخترا بعد اینکه عروسی میکنن چاق میشن؟ 

اخه الان اسکینی مده😅  بچت که خیلی ناراضیه دیگه با هرچی رژیم و ورزشه بد شده به اسم  رژیم ...

یاسی  خانم مد  هم باشه دم عروسی باعث‌ضعیف شدنت میشه هرچند با پسر حاجی هم عقیده هستم  🤣

۵۴خودش  دیگه وزنی نیست به خودت رحم‌کن‌

لامصب این قد و وزن رژیم داره😐😐😐😐😐

چهارتا استخون میخای بدی دست پسر حاجی 🤣🤣🤣🤣

یاسی تو رو خدا نکن این کارو با خودت تو این مدت کم تا عروسی به جای اینکه به خودت برسی داری خودتو تموم میکنی

لاغری بیش از حد رو صورت هم خیلی تاثیر داره هر چی به اندازه 

اخه الان اسکینی مده😅  بچت که خیلی ناراضیه دیگه با هرچی رژیم و ورزشه بد شده به اسم  رژیم ...

به خاطر اینه که هر شب در جوار  پسر حاجی کتاب میخونید و لذت می‌برید 🤦‍♀️🤪

بزار دهن من بسته بمونه دختر مجرد نشسته تو گروه🙈👀

لامصب این قد و وزن رژیم داره😐😐😐😐😐 چهارتا استخون میخای بدی دست پسر حاجی 🤣🤣🤣🤣 یاسی تو رو خد ...

وااای .یادخودم افتادم موقع ازدواج۴۲کیلوبودم.الانم بعداینهمه زندگی وشکم زاییدن شدم۵۸..میگم چاق شدم رژیم بگیرم همسرم میگه بگو ماشاالله اینهمه سال من زحمت کشیدم. چیو رژیم بگیری.مخالفه رژیم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
وااای .یادخودم افتادم موقع ازدواج۴۲کیلوبودم.الانم بعداینهمه زندگی وشکم زاییدن شدم۵۸..میگم چاق شدم رژ ...

کلا بیشتر مردا واسع رژیم مخالفن مگه خیلی چاق باشی

شوهر من تازه تشویق میکنه زیاد بخورم بدش از لاغری میاد دوس داره همیشه تو پر باشم