2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=306810346]سلاالم خوبی تو چطوری؟  وسط گشت و گذارت با فردین یاد ما افتادی 😂❤️ اره تقریبا ...

کار خاصی نمیکنم همین میشه استراحت😂

مثلا میرم ورزش ، پیاده روی ، خونه مامانبزرگم… این دفعه مامانبزرگمو بردم ارایشگاه🥰 

یه سری فیلم و سریال هستن فک کنم بار صد هزارم باشه ولی هر سری میبینمشون😂

کمدمو میریزم بیرون جلو ایینه لباسامو میپوشم با هم ست میکنم😂 و…. 

سلام یاسی .وسط استراحت یکم بیا تعریف کن.حلقه و سرویس چی شد گرفتین؟

اره گرفتیم

مامانش گفت چون عقد و عروسیه دو تا سرویس بردارم ( یکیش از اوناست که خیلی دوس دارم 🥰 ) 

برا حلقه هم هرچی گفتم گفت نه نمیشه منم گذاشتم به انتخاب خودشون ولی به امیرعلی گفتم من چون حلقه نامزدی رو خیلی دوس دارم تو عکسای قبل مراسم و عقد اونو دستم میکنم 

البته یکی از سرویسا خودش حلقه داره

راستی امروز میشه سه هفته که برنج و نون نخوردم از فردا هم میخوام یه رژیم دیگه بگیرم ببینم وزنم میرسه ...

افرین به اراده ت ولی حذف نون و برنج خوب نیست مادر مواظب خودت باش یهو خالی نکنه بدنت💜

پریشب پسر حاجی بردم همون رستورانی که شب تولدم رفتیم گفت از اون شب دقیقا چهار ماه میگذره❤️…. خییییلی ...

به سرعت برق و باد میگذره و میشه چهارمین سالگرد عروسیتون قدر لحظه لحظه شو بدونین🤍💜

راستی امروز میشه سه هفته که برنج و نون نخوردم از فردا هم میخوام یه رژیم دیگه بگیرم ببینم وزنم میرسه ...

وزن و قدتو میگی یاسی؟

اخه تو عکسا که لاغری چرا رژیم؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
پریشب پسر حاجی بردم همون رستورانی که شب تولدم رفتیم گفت از اون شب دقیقا چهار ماه میگذره❤️…. خییییلی ...

تو نگاه اول عاشقت شده؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
کار خاصی نمیکنم همین میشه استراحت😂 مثلا میرم ورزش ، پیاده روی ، خونه مامانبزرگم… این دفعه مامانبزر ...

الهی زنده باشن  و سلامت مامان بزرگ 🙏

چقد خوب که زنایم برا استراحت گذاشتی پر انرژی و با ارامش بری مرحله بعد انشالله 🥰🥰😘

افرین به اراده ت ولی حذف نون و برنج خوب نیست مادر مواظب خودت باش یهو خالی نکنه بدنت💜

اره درست میگین ولی یه اخلاق بدی دارم وقتی یه چیزی بره رو مخم تا درست نشه ول نمیکنم 🤦🏻‍♀️ مامانم و پسر حاجیم از دستم حرص میخورن