2789
من بعد از عقد اومدم خونه دیدم وسایل آرایشی هام نیست گفتم چی شده خاله ها و زندایی هام گفتن ما برداشتی ...

این واقعا ستمه😐😐😐😐

من اگه بودم هرجور میشد پس میگرفتم😂 

حتی به مامانمم لوازم ارایش قرض نمیدم🤣🤣 

رو بقیه چیزا حساس نیستما ، لباس و کفشام بین دوستام خیرات میشه ولی با لوازم ارایش شوخی ندارم😂😂

الهی 😢فک کنم شووک شدی حسابی  ولی لوازم ارایش یه حسی داره که انگار ادم باهاش اخت میشه حتی و ...

اره منم همینجورم 

یه بیماری دارم باید حتما چیزای جدیدی که این بلاگرا تبلیغ میکنن بخرم بعد که خریدم دو روز استفاده میکنم دیگه میره ته کشو تا سال ها بعد😅

یه مدت که اینستا نداشتم روانم از این جهت راحت بود😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام یاسی جان خوبی؟ به نظرت پزشکی اصفهان یا تهران؟ برای بومی اصفهان؟

سلام عزیزم خوبم تو چطوری؟ 

منظورت اینه یه نفر که ساکن اصفهانه بره پزشکی اصفهان یا تهران؟ 

به نظر من بمونه اصفهان ، به خاطر اینکه تو پزشکی باید ۷ سال درس زیاااد بخونه و از یه ترمی به بعد شیفتاش شروع میشن و …. تو همچین شرایطی تنها زندگی کردن خیلی سخته چون وقتی یه شهر دیگه تنها زندگی کنه یا خوابگاهه یا خونه خودشه که جفتش خیلی سخت تر از وقتیه که با خانوادش زندگی میکنه 

شاید اگه رشته دیگه مثل دندون بود میگفتم تهران ، ولی پزشکی جوریه که دائما امتحان و شیفت داره و این وسط تو شهر غریب باشه کار راحتی نیست 

شاید اگه شهر پایین تر از اصفهان بود یه چیز دیگه میگفتم ولی فکر کنم تو علوم پزشکی بعد تهران ،  اصفهان باشه یعنی از نظر علمی یا برای مهاجرت کردن خیلی ضرر نمیکنه اگه بمونه اصفهان

وای فاصله شما خیلی زیاده  حتما براتون سخت بوده…. فاصله من تا خونمون اگه ترافیک نباشه ۱۰ دقیقست ...

الان که سه ساله نزدیک شدم تازه فهمیدم دوری  یه وقتایی بهتره

شکر خدا شما نزدیکی انشالله به خوشی و سلامتی کنارهم باشید🥰🌹  

اره منم همینجورم  یه بیماری دارم باید حتما چیزای جدیدی که این بلاگرا تبلیغ میکنن بخرم بعد که خ ...

من برعکس تو ام یاسی 

تا حالا ۱ دونه خریدغیر حضوری نکردم نمیتونم اعتماد کنم

حس میکنم اگه اینترنتی  چیزی بخرم قطع به یقین پشیمون میشم🤦‍♀️

این واقعا ستمه😐😐😐😐 من اگه بودم هرجور میشد پس میگرفتم😂  حتی به مامانمم لوازم ارایش قرض نم ...

چند تاشو پس گرفتم بقیه شو نتونستم 😂😂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
الهی 😢فک کنم شووک شدی حسابی  ولی لوازم ارایش یه حسی داره که انگار ادم باهاش اخت میشه حتی و ...

اره با این که از دستاوردم خوشحال بودم(ازدواج 🤣) ولی حسابی شک شدم 🥺 

درسته منم وقتی لوازم جدید میگیرم میگم قبلی بهتر بود تا چند وقت بگذزه و عادت کنم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
دقیقا ۱ ماه دیگه من کجام؟ 🌝

خونه ی پسرحاجی 😬 

یه نفس راااحت میکشه طفلی

منم سالگرد عروسیم ۳۰ شهریور 

طبیعیه که هرسال منو شوهرم فقط سالگرد عقد یادمونه و سالگرد عروسی رو فراموش میکنیم؟ 

من بعضی وقتا حوصلم بشه میرم سراغ کتابای همسرم یکی برمیدارم بخونم بعدچندصفحه دیگه ولش میکنم حالا فرقی ...

حیف شده اونهمه اسم مگه تو حافظه  میمونه  یه مسافرت اجباری بفرست همسرت رو تا آخرش رو بخونی 🤣🤣

حیف شده اونهمه اسم مگه تو حافظه  میمونه  یه مسافرت اجباری بفرست همسرت رو تا آخرش رو ب ...

ووووووی نه یه هفته رفت به اندازه یک ماه گذشت.هرشب زنگ میزدیم بعدش با گریه میخابیدیم نمیدونستم خودم آروم کنم یا دخترا..  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا