2789
نه بابا اینایی که من میبینم با دمشون گردو میشکنن  وسایلمو میخوان به ارث ببرن از الان برنامه ری ...

خوشبخت و برقرار باشی همیشه عزیزدلم🤲🤲💝💝😘😘

💌💌 ای نامه که میروی به سویش ، از جانب من ببوس رویش😁😁😘😘💋💋

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

تپش جونم منم که رفتم فقط نوه ها غصه خوردن حتی بعد ۲۰ سال پسر برادرم خودش الان بچه داره بهم میگه عمه ...

شما از اون عمه های نمونه هستین معلومه قشنگ 😍😍😍

خوش به حال برادر زاده هاتون 🥰❤🥰❤🥰❤

من با اولین نوه ۱۸ سال اختلاف سنی دارم دخترم هست تند تند ازم میپرسه خاله تو نمیخای شوهر کنی ؟ دقیق با همین لحن😐😂

من فک نکنم این بشر برا من غصه بخوره 😢😂

انشالله نوه های بعدی بهش نکشن🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بابا اینایی که من میبینم با دمشون گردو میشکنن  وسایلمو میخوان به ارث ببرن از الان برنامه ری ...

من بعد از عقد اومدم خونه دیدم وسایل آرایشی هام نیست گفتم چی شده خاله ها و زندایی هام گفتن ما برداشتیم دیگه ازدواج کردی وسایل آرایشی میخوای چیکار نامزدت میخره برات 😐😐😐

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
این خیلی سم بود😮😳

😂😂😂 

خودمم هنوز هضمش نکردم قشنگ داشتن تقسیم ارث میکردن 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تلافی کن خیلی ستمه با وسایل آرایش اینکار و کردن 😂

متاسفانه همشون ازدواج کرده بودن

من بعد از عقد اومدم خونه دیدم وسایل آرایشی هام نیست گفتم چی شده خاله ها و زندایی هام گفتن ما برداشتی ...

الهی 😢فک کنم شووک شدی حسابی 

ولی لوازم ارایش یه حسی داره که انگار ادم باهاش اخت میشه حتی وقتی تموم میشه میخوای بری شارژش کنی همون برندم بخری باز حس میکنی با قبلیه بهتر ارایش میکردی عایا شما هم همینطورید یا من فقط مبتلام👀؟

یاسی برای من غمگین ترین موقع واسم وقتی بود که داشتم اتاقمو جمع میکردم☹️ بدتر از اون مامانم همش پیشم ...

دقیقا😢 

من که ولش کردم بعدا جمع میکنم 😂 

حالا این بعدا کی میرسه خدا داند🤦🏻‍♀️

یاسی جان  دلم گرفت من دفترچه خاطراتم رو ورق میزدم از پنجم ابتدایی که تهران بودیم و بدون خداحافظ ...

وای فاصله شما خیلی زیاده  حتما براتون سخت بوده….

فاصله من تا خونمون اگه ترافیک نباشه ۱۰ دقیقست خداروشکر😂