2789
کلا از کارایی که باید تمرکز کنی و با ارامششش انجام بدی خوشم نمیاد خسته میشم😑🤣  بچه بودم کلاس ...

دخترمنم همینه فقط کتاب میخره .همه کلاساشم نصفه گذاشته.البته بجززبان وکاراته که شرط رفتنش تکمیل کردنش بوده

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
چقدر همه رمان خونین😂❤️ ادمو ترغیب میکنین بره بخونه  من اخرین بار ۱۵-۱۶ سالگی رمان میخوندم ولی ...

ما هم از همون سن وارد این چرخه رمان خوندن شدیم هنوز نتونستیم خارج بشیم😂

البته من به خاطر مشکل چشمام چند سالیه دیگه پی دی اف زیاد نمیتونم بخونم ، فقط کتاب

الان رسیدم به مرحله کتاب دزدی😂

کتاب گرون شده دیگه نمیتونم بخرم🤣 خونه هر کی برم کتاب مورد علاقمو داشته باشن میزنم زیر بغل

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا از کارایی که باید تمرکز کنی و با ارامششش انجام بدی خوشم نمیاد خسته میشم😑🤣  بچه بودم کلاس ...

به جاش اهل ورزش و تحرکی

وصف حال امثال منم: خوشا به کنج اتاقم، خوشا جهان خودم😂

سلام یاسی خوبی عزیزم  کتاب رو در هر حالت بخون مثل دارو حسابش کن واسه سلامتی مفیده چه خوشت بیاد ...

خوبی زمزمه جان؟

تو فکرت بودم اومدم تگت کنم دیدم پیام دادی

داری میخونی برا کنکور؟

یاسی جان بعد سی سالگی و مخصوصا چهل سال انگار دوباره یه شور نوجوانی میاد سراغت میری دنبال دلخوشیای او ...

واقعا همین طوره من فکر میکردم فقط خودم اینجوری شدم

ولی الان فهمیدم تنها نیستم🥰

یاسی جان بعد سی سالگی و مخصوصا چهل سال انگار دوباره یه شور نوجوانی میاد سراغت میری دنبال دلخوشیای او ...

چقدر قشنگ گفتین بانو👏👏😍😍

کتاب خوندن انگار یه جور پناه بردن به یه جای امن‌ِ، من هر وقت دغدغه های فکریم و دل مشغولی هام زیاد میشه، پناه میبرم به کتاب خوندن، مغزم ریکاوری میشه، تو اون مدتی که کتاب میخونم مطلقا به هیچی فکر نمیکنم و وقتی دست از خوندن میکشم انگاری یهو پرت میشم تو این دنیا و روز از نو روزی از نو 😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

ما هم از همون سن وارد این چرخه رمان خوندن شدیم هنوز نتونستیم خارج بشیم😂 البته من به خاطر مشکل چ ...

من از دیج.ی کالا میخرم تخفیف های خیلی خوبی داره. قیمت کتاب مورد نظرتونو تند تند چک کنید بعضی وقتا تخفیف خیلیییی زیاد میذارن یهو اونموقع خرید کنید

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
ما هم از همون سن وارد این چرخه رمان خوندن شدیم هنوز نتونستیم خارج بشیم😂 البته من به خاطر مشکل چ ...

انشاالله که بعد ازخوندن تحویل طرف میدید کتابودیگه  همسرم  کتابخونه داره روکتاباش خیلی حساسه اگرکسی کتاباش بخات شرطش اینه خوندی بیای تحویلم بدی تا کتاب بعدی بهت بدم.مخصوصا کتاب تاریخیاش

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام یاسی خوبی عزیزم  کتاب رو در هر حالت بخون مثل دارو حسابش کن واسه سلامتی مفیده چه خوشت بیاد ...

سلاااام خوبم شما چی ؟ 

درسا خوب پیش میره؟ 

اره تو مایه های کتابای روانشناسی بیشتر دوس دارم 💕

اخرین بار یه کتاب خوندم خیلی خوشم اومد اسمش “ ای کاش وقتی بیست ساله بودم میدانستم” 

من از دیج.ی کالا میخرم تخفیف های خیلی خوبی داره. قیمت کتاب مورد نظرتونو تند تند چک کنید بعضی وقتا تخ ...

تو حوزه کتاب یه موضوعی هست به اسم کتابای تخفیفی،

اصولا کتابای معروفی که قیمت پایینی دارن، از مترجما و یا انتشارات تازه کار هستن که اسم و رسمی ندارن، ترجمه های داغوووون که خریدنش فقط پول هدر دادنه

دختر خواهرشوهرم همین دوماه قبل چندتا کتاب تخفیفی خریده بود وقتی رسید و خوندشون فهمید هیچ ارزونی بی حکمت نیست😄

تو خرید کتاب همیشه اول به اسم انتشارات و مترجم دقت میکنم بعد نویسنده...

البته کتابای خوبم تخفیف میزنن ولی خب خیلی کمه

انشاالله که بعد ازخوندن تحویل طرف میدید کتابودیگه   همسرم  کتابخونه داره روکتاباش خیلی حس ...

آره بابا تحویل میدم

من خودمم کتابخونه دارم،سالای قبل خیلی کتاب ازم بردن و دیگه نیاوردن واسه همین حساسم رو این موضوع

یه قفسه کتاب تو اتاق خواب داریم که پر شده، تو زیرزمین هم قفسه دیواری زدیم اونجام پره😄

البته چند سال قبلم کلی کتاب دادم برا کتابخونه منطقه محروم

امروز یه چیزی یادم اومد که باید کم کم  لباسام و کتاب و … رو جمع کنم  خیییلی حس بد ...

قدیما خوب بودا

تو هر خونه ده تا بچه بود

یه بچه که عروسی میگرفت و میرفت اصلا هیچکس حالیش نمیشد جای خالیش حس نمیشد😂

الان که تو هر خونه یکی دو تا بچه اس، وقتی میره هم خودش افسردگی میگیره هم پدر و مادرش...

مثلا من هفتا بچه دارم،اینا عروس و داماد بشن اصلا غصه نمیخورم خوشحالم میشم🤣