2789
سلام بانو جان😍😍❤❤ آدینه تون بخیر عزیزم🤗🤗 خواستم بگم رمان طومار رو که بهتون معرفی کردم، قشنگه م ...

سلام خانوم خونه مهربون وقت شماهم بخیر باشه 🙏🌹🌹♥️♥️

ممنون  عزیزم که به یادم بودین و این رمان رو معرفی کردین حتما از امشب شروع می کنم به خوندنش 🙏😘😘😘♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام خانوم خونه مهربون وقت شماهم بخیر باشه 🙏🌹🌹♥️♥️ ممنون  عزیزم که به یادم بودین و ...

فداتون بشم عزیزم😘😘 به امید خدا🤲🤲 ان شاءالله که خوشتون بیاد بانو❤❤

دیشب خونه ی مامانم اینا بودم برای مامانم و خواهرم و خواهرزاده امم دانلودش کردم😁😁 قرار بخوننش و نظرشونو بگن.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

فداتون بشم عزیزم😘😘 به امید خدا🤲🤲 ان شاءالله که خوشتون بیاد بانو❤❤ دیشب خونه ی مامانم اینا بودم ...

مرسی از لطفت  خانومی 🙏🥰🥰😘😘😘

سلیقه شمارو در مورد رمان قبلی که میدونم خیلی خوبه احتمال زیاد همینم خوب و عالی باشه ♥️♥️

تا یه راهنمایی بهت کنم، اوووم😁😁 سپیدار 

خوندمش👌😄

حیف چند ماه قبل گوشیم هنگ کرد همه برنامه هام حذف شد،وگرنه تو همون اپلیکیشنه رمانای خیلی معروفشو علامت زده بودم،

شاه شطرنج رو یادمه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

خوندمش👌😄 حیف چند ماه قبل گوشیم هنگ کرد همه برنامه هام حذف شد،وگرنه تو همون اپلیکیشنه رمانای خیلی ...

اسمش یادم میمونه که حتما بخونمش 👌👌😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

خوندمش👌😄 حیف چند ماه قبل گوشیم هنگ کرد همه برنامه هام حذف شد،وگرنه تو همون اپلیکیشنه رمانای خیلی ...

رمان شاه شطرنج  خیلی خوبه 👌

اسطوره و تب رو هم‌من خوشم اومد احتمال میدم خونده باشی

چقدر همه رمان خونین😂❤️ ادمو ترغیب میکنین بره بخونه  من اخرین بار ۱۵-۱۶ سالگی رمان میخوندم ولی ...

یاسی جان بعد سی سالگی و مخصوصا چهل سال انگار دوباره یه شور نوجوانی میاد سراغت میری دنبال دلخوشیای اون موقع

در مورد خودم که خیلی صدق می کنه نوجوون درونم فعال شده 😂😂🤣 

یاسی جان بعد سی سالگی و مخصوصا چهل سال انگار دوباره یه شور نوجوانی میاد سراغت میری دنبال دلخوشیای او ...

عه خیلی خوبه 😂 

ولی من خیلی اهل رمان و اینا نیستم کلا ذوق هنری ندارم😂

کلا از کارایی که باید تمرکز کنی و با ارامششش انجام بدی خوشم نمیاد خسته میشم😑🤣 

بچه بودم کلاس موسیقی میرفتم که با شکست مواجه شد

بعد کنکورم چن ماه کلاس نقاشی میرفتم ، تا وقتی کلاس میرفتم چند تا کار کشیدم بعدش دیگه گذاشتم کنار دیگه خود استاده فهمید دارم به زور میرم🤣🤣

رمانم همینجوری بود ترجیح میدادم دوستام بخونن برا من تعریف کنن😅

کلا از کارایی که باید تمرکز کنی و با ارامششش انجام بدی خوشم نمیاد خسته میشم😑🤣  بچه بودم کلاس ...

سلام یاسی خوبی عزیزم 

کتاب رو در هر حالت بخون مثل دارو حسابش کن واسه سلامتی مفیده چه خوشت بیاد چه نه میخوریش دیگه بگرد علاقه مندی تو پیدا کن دو تا اپ خوب بهت معرفی کردم بگرد و ژانر مورد علاقه تو پیدا کن مثل روتین پوستی مسواک و حموم و این جور چیزا یه تایم کوتاه ولی مناسب رو برای مطالعه کنار بزار 

پیشنهاد من که البته کتاب های خوب و مفید روانشناسی انگیزشی هست

.
یاسی جان بعد سی سالگی و مخصوصا چهل سال انگار دوباره یه شور نوجوانی میاد سراغت میری دنبال دلخوشیای او ...

من بعضی وقتا حوصلم بشه میرم سراغ کتابای همسرم یکی برمیدارم بخونم بعدچندصفحه دیگه ولش میکنم حالا فرقی هم نداره چه کتابی ازروانشسایی و نهج البلاغه خلاصه همه چی .قبل ازعیدهمسرم ماموریت بود شبهاتنهابودم خودم سرگرم کردبا کتاب امپراطورچین از۷۵۰صفحه ۴۰۰تاش خوندم همون شبی که همسرم اومد گذاشتم کنار.بااینکه اینهمه اسامی چینی توذهنم تفکیک کرده بودم که کی به کیه....چقدرسرانه مطالعه کشوربالابردم    

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا