2789
انیمه بازان محترم دفترچه مرگ رو ببینید اگه ندیدید من خوشم اومد،مینی سریاله

دو فصل بود 

ولی خیلییییی خفن بود به شدت هم پشتش فلسفه بود 

مثل ناکجا آباد موعد هم هیجان و معمایی بود

واای شماهم مثل شوهرم ودخترام همش درحال دیدن انیمه همش دنبال دانلودقسمت جدید هستن من خیلی خوشم نمیاد ...

چقدر باحال 😍😍😍😍😍😍 خیلیییی خوبهههه

ما که اصلا سر تلویزیون سازگاری نداریم هرکی سلیقه خودشو داره 

فقط دقیقا اون لحظه ایی که من می‌خوام سریال مخصوص خودمو نگا کنم یهو همه جمع نگا میکنن 😑😑😑😑 

همش هم غر میزنن

انیمه باشه میگن مگه بچه ایی 

فیلم باشه وسطاش میگن برو گل های فرش رو بشمار یا آب بیار

بعد خودشون کامل میشینن نگا میکنن از آخر هم میگن چیه جوونا درگیر این چیزان خیلی مسخره بود😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد من خودمو میکشم کسی نمیاد تو تاپیک 

ملت سلام میدن پر بازدید میشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

@میرا9   ذهن تو منحرفه تقصیر من چیهههه😐😂 پسر حاجی شبا دیرتر از من میخوابه امیدوارم من ...

عزیزم الان نداشتن خواب هم طبیعیه انشالله که رفتی خونه خودتون خیالت ا راحت شد سعی کن فقط بخوابی تلافی کنی این روزا رو 

من قبل بچه دارشدن همه گفتن خوب بخواب حسرت نکشی حرف گوش نکردم خیلی تو دلم مونده 😁😁

امیدوارم بعد عروسی این بیماری که هر روز ۴ و ۵ صبح بیدار میشم درمان شه😐 اینکه بیدار شی و همه خواب با ...

شبا ساعت چند میخوابی؟

کلا در روز چند ساعت خوابی؟

خوش به حاالت که انقد سحرخیزی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭