2789
سربه هوایی و شیطنت رو جانا و یاس گل میکنن من برا خودم یه گوشه نشستم دارم هتل ترانسیلوانیا نگاه میکن ...

وای میرا منم خیلی دوسش دارم😍😍

عاشق لولو خانَم 😂😂 جنتلمنی واسه خودش😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جون دلم🥺🥺😥 حلال کن خواهر  فداتشم 💛💛💛

حلال زندگانی باشی آجی نازنازیم 🤲🤲😍😍💙💛

هر چی آرزوی خوبه مال تو 🌬🌬💌💌💝💝

واقعاااا 😍😍😍  منم لولو خان و جانی 🤣🤣

😂😂😂😂😂😂

وای جانی اینقدر خوشم میاد ازش بی خیال دو عالمه😂😂 ریلکس، خونسرد😂😂

بابای لولو خان😂😂همش دنبال اون زنا بود😂😂😂😂

قربونت برم، باور کن منم تو فکرتون بودم، دلم براتون یه ذره شده بود 🥺💖 چشم 🙃 دیگه اجی م جی لاترجی ...

بخدا ما بیشتر 🥺🥺🥺🥺

الی من رو قولت حساب کردما 

سرت شلوغم میشه فقط بیا یه حضور بزن خب ؟ 🥺

میرا تو هم مثل من انیمه بازی؟ 😍

من از خدایان انیمه ام 🤣🤣🤣 

فک نکنم انیمه خوبی بوده باشه و من ندیده باشم یکی هم رد نمیکنم

الآنم منتظر فصل دوم بهشت جهنمیان و ملکه سیاه پوشم 

لعنتی ها نباید اینقدر باز تموم میشدن من خیلی درگیر شوم بودم😑😑

من از خدایان انیمه ام 🤣🤣🤣  فک نکنم انیمه خوبی بوده باشه و من ندیده باشم یکی هم رد نمیکنم & ...

تو از منم انیمه باز تری پس🤣

من عاشق کارای استدیو گیبلی و پیکسارم😍

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

من از خدایان انیمه ام 🤣🤣🤣  فک نکنم انیمه خوبی بوده باشه و من ندیده باشم یکی هم رد نمیکنم & ...

واای شماهم مثل شوهرم ودخترام همش درحال دیدن انیمه همش دنبال دانلودقسمت جدید هستن من خیلی خوشم نمیاد ولی رهگذری یه نگاه میندازم اون تکه بابای لولوخان به دخترکوچیکه گفتم بدوبروبرام اب بیار....تومدرسه ها راننده سرویس دخترم خانوم بودن .بحث خاستگارمیشه ههمسرویسی هاش داشتن تعریف ازخاستگاراشون میکردن .بعدراننده به دخترم میگه توچی خاستگارداری .دخترم جواب داده بود من هنوز میشینم با بابام پاندای کونگفوکار نگاه میکنم .خاستگار سیخی چند..خداروشکرهمسرم  باهاشون شبکه پویا نگاه میکنه مگرنه سرکنترل تی وی غوغا بود

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
واای شماهم مثل شوهرم ودخترام همش درحال دیدن انیمه همش دنبال دانلودقسمت جدید هستن من خیلی خوشم نمیاد ...

دقیقا اوضاع خونه ی ما هم همینه، شوهرم دانلود میکنه، سه تایی میبینن البته اونایی که مناسب سن بچه هاست😁😁 خشنا رو خودش تنهایی میبینه، منم همش در حال غر زدنم تو که ژاپنی نمیفهمی صداشو کم کن، میگه نه یه چیزایی از زبونشون یاد گرفتم😂😂

دقیقا اوضاع خونه ی ما هم همینه، شوهرم دانلود میکنه، سه تایی میبینن البته اونایی که مناسب سن بچه هاست ...

دقیقا درکت میکنم من باصدای بلند سازگاری ندارم.فکرکن صدای این سینمای خانگی روهمچین زیاد میکنن باندهاروهم پخش کردن اطراف سالن که هرجاباشن صداش بقول خودشون کیف کنن.میگم کمش کنیددددددد همسرم میگه جون توکیف میده صدای این تیرو کمان گوش بده چه باحال میچرخه دورمون    

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
دقیقا درکت میکنم من باصدای بلند سازگاری ندارم.فکرکن صدای این سینمای خانگی روهمچین زیاد میکنن باندهار ...

ای وای من 😂😂😂😅😅😅

تو از منم انیمه باز تری پس🤣 من عاشق کارای استدیو گیبلی و پیکسارم😍

اینا که گفتی کارهاشون خیلی معروفه کم تر کسی هست که ندیده باشه 😍😍😍

من اینقدر دیدم هرکی می‌پرسه معرفی کن حوصله ندارم🤣