2789
نه عقدمون صبح نیست  عصر مثلا ساعت ۵ عقد میکنیم که فامیلا و دوستای نزدیکمون هستن حدود ۸۰ نفرن ب ...

یاسی جون یه پیشنهادی نمیدونستم بدم یا نه 

ولی اخر گفتم بگم

ما توی اقواممون هیچوقت خطبه عقد رو پیش جمع کثیری از فامیل جاری نمیکنن

معمولا یه روزی که هیچکس خبر نداره مثلا دوروز قبل از جشن 

با پدر و مادراشون و خواهر برادراشون میرن عقد میکنن و هیچکس رو هم در جریان نمیدارن که کی قراره خطبه خونده بشه 

بعد توی جشن دوباره صوری یه عقد میکنن

بیشتر به خاطر اینکه توی فامیل کسایی که بدخواه هستن توی اون لحطه جاری شدن خطبه حضور نداشته باشن و حتی از زمانشم اطلاع نداشته باشن 

گفتم بگم بهتون شاید خواستین اینکارو بکنین 

بازم این یه مسئله عقیده ای هست من فقط خواستم پیشنهاد بدم  انشالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشین عزیزم❤💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاسی جون یه پیشنهادی نمیدونستم بدم یا نه  ولی اخر گفتم بگم ما توی اقواممون هیچوقت خطبه عقد رو ...

مرسی که گفتی تپش جونم🌸

اره احتمالا همینکارو کنیم فقط با مامان بابا ها بریم محضر عقد کنیم ، هم برا اون مسئله ای که گفتی و هم برا اینکه توی محضر اون حقوقو بهم بده

البته هنوز وقت محضر نگرفتیم  

مرسی که گفتی تپش جونم🌸 اره احتمالا همینکارو کنیم فقط با مامان بابا ها بریم محضر عقد کنیم ، هم برا ...

فدات عزیزم 

اره اینطوری خیلی خوبه 

یاسی جون جهازت در چه مرحله ایه  همه خریداتو کردی ؟

اون روز که گفتی ۴۰ روز مونده منم استرس گرفتم حقیقتا

مرسی که گفتی تپش جونم🌸 اره احتمالا همینکارو کنیم فقط با مامان بابا ها بریم محضر عقد کنیم ، هم برا ...

ازنظر زمانی هم بهتره چون هردوباهم تایم کم میاد برای مراسمای رقص وکیک وشامپاین وهدیه وشام.

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
نه عقدمون صبح نیست  عصر مثلا ساعت ۵ عقد میکنیم که فامیلا و دوستای نزدیکمون هستن حدود ۸۰ نفرن ب ...

لباسی که دوستت اورده،اگه برا عقد نمیذاره بپوشی، برا فرمالیته ات بپووووووش😍

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱