2789
قربونتون برم من😘😘 شما همه چی تموم این😘😍❤️ حالا یه چیز بگم من بچه که بودم خیلیییی تپلی بودم ی ...

عزیزدلمی نیلوفرجان😍😍❤❤

لطف داری به من عزیزم😘😘

آخی تپلی😍😍

والله اون عکسی که من ازت دیدم عالی عالی بودی👌👌 وزن تو آرزوی منه😅😅پس حسابی خوشحال باش😁😁

من با وزن ۱۷۰۰ به دنیا اومدم😬😬مامانم میگه روزی یه سی سی شیر میخوردی، عوضش الآن کامل جبران کردم😬😬😂😂 لاغر بودن نعمت بزرگیه که من ندارمش شکرخدا😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

عزیزدلمی نیلوفرجان😍😍❤❤ لطف داری به من عزیزم😘😘 آخی تپلی😍😍 والله اون عکسی که من ازت دیدم عالی ...

آخیییی❤️😍😘

بعدشم ، ماها تپلی نیستیم 

فقط معدمون مستقل شده به حرفمون گوش نمیکنه😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان اون لباس ساده که گرفتی برا عروسیته یا عقدت؟ یا کلا عقد و عروسیت یه لباسه؟ من فک کردم مثلا ...

نه عقدمون صبح نیست 

عصر مثلا ساعت ۵ عقد میکنیم که فامیلا و دوستای نزدیکمون هستن حدود ۸۰ نفرن بعد که عقد کردیم دیگه غروب به بعد بقیه مهمونا میان و…

اونایی که از اول میان لباس اینا عوض نمیکنن ولی من خودم نمیدونم بینش عوض کنم یا نه ، لباسی که گرفتم لباس عروسه ولی دوستم دیشب یه لباسی اورده برام ، اون برا عقد خیییلی خوشگله ولی فک کنم پسرحاجی بگه نپوشم😬

شایدم از اول با لباس عروس باشم راحت تره 😂

آخی بمیرم برات😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ نه استرس نداشته باش، خیلی شیرین اتفاقا😍😍 یاس گل من خیلی دیدن جهیزیه ...

همونجا ساکن میشیم

الان چیزی نیست که بشه عکسشو بدم ایشالا وقتی چیدم💕

ممکنه بابت فشار عصبی باشه یعنی بدنت تظاهر جسمی به وضعیت روانیت نشون بده خودم همیشه در حال تجربه ش هس ...

اگه دوس داشتین توی castbox پادکست سپهرخدابنده رو گوش بدین با یه دختری به اسم شیرین مصاحبه کرده جالب بود 

نه عقدمون صبح نیست  عصر مثلا ساعت ۵ عقد میکنیم که فامیلا و دوستای نزدیکمون هستن حدود ۸۰ نفرن ب ...

آخی خوشبخت بشی عزیزدلم 😍😍💜💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر