2789
رفتم اون اولا گف مهم نیس و سرماخوردگی و عفونت خیلییی شدیده  ماه دیگه هم دست و پامو میبدن می‌بر ...

الهی که سلامت باشی میرا جان 🤲🤲❤❤

مواظب خودت خیلی باش، تازه میخوای بری دانشگاه و درس بخونی باید جون داشته باشی 

میرا حسم میگه خیلی لاغر و ظریف باشی 😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط درصدا رو میزنن دیگه ؟ اعلام رتبه میمونه چند روز دیگه نمیدونم چرا اعلام نمیکنن و انقد بهتون است ...

بله الآنم گفتن اومد ولی نیومد 

من که تا فردا نگا نمیکنم همینطورم به زور زنده ام😑😑

لوزه که بچه بازیه سر راهت یه عمل بینی و تزریق ژل و بوتاکس و... هم بکن برا ورود به دانشگاه اماده باش ...

جدیی😁

آخه بهم گفتن اسکلتی شدی بخاطر لوزه هاته من با وجود اینکه مثل... از سرم میترسم گفتم همین الان منو ببیرین اتاق عمل🤣🤣

زیاد سرماخورده و مریض میشی؟

بچه بودم اره 

ولی جدیدا خیلی کم اونم بخاطر اینکه یه خانومی گف به مامانم میرا خیلی ترشی و سردی میخوره شاید بخاطر اونه همش مریض میشم از اون موقع مثلا شیره انگور و خرما و اینا خوردم و رعایت کردم خیلی بهتر شدم

الهی که سلامت باشی میرا جان 🤲🤲❤❤ مواظب خودت خیلی باش، تازه میخوای بری دانشگاه و درس بخونی باید جو ...

قبلا لاغر بودم ولی شرافتمندانه یک مدت هم رژیم و ورزش رو سخت رعایت میکردم میرفتم به یه دوستم که یکم اضافه وزن داش گیر میدادم 🤣🤣🤣 میگفتم شاید کارما بگیره چاق تر بشم

ولی رسید به سال کنکورم از پنجاه و خورده ایی رسید44الانم هم قسم میخورم شدم40کیلو به معنای واقعی از جهان هستی نیست شدم

قبلا لاغر بودم ولی شرافتمندانه یک مدت هم رژیم و ورزش رو سخت رعایت میکردم میرفتم به یه دوستم که یکم ا ...

حدس میزدم 😁😁😍😍

دست راستت رو سر من میرا، میتونی بدون عذاب وجدان هر چی دلت میخواد بخوری😋😋، وای یعنی میشه من بخوابم ، بیدار بشم شده باشم ۴۰ کیلو 😁😁

خدایا حکمتتو شکر 😅😅

یعنی عالیه😫😂

تو که عالی هستی نیلوفر 😍😍 غصه ی چی رو میخوری😁😁 من ، من چی بگم 😂😂

خدایا از من بکاه و به میرا اضافه کن 🤲🤲😁😁

همتون بگین آمین 😅😅

اتفاقا یکبار طاقچه رو پیشنهاد دادین و یه سری کتاب  حدودا چهارتا از اونا رو خوندم خیلییی خفن بو ...

خیلی خوشحال شدم برو حساب کاربری تو طاقچه ببین چقدر برگ رویش داری کدتخفیف اشتراک طاقچه بگیر تا ۶۰ درصد تخفیف هم داشت 

.
تو که عالی هستی نیلوفر 😍😍 غصه ی چی رو میخوری😁😁 من ، من چی بگم 😂😂 خدایا از من بکاه و به میرا ا ...

قربونتون برم من😘😘

شما همه چی تموم این😘😍❤️

حالا یه چیز بگم

من بچه که بودم خیلیییی تپلی بودم

یجور تپل که دکترم از ۴ ماهگی به مامانم گفته غذا رو شروع کن دیگه براش😂😂

الانم جزو دخترای مانکن به حساب نمیام

اخرین باری که ۴۰ کیلو بودم احتمالا ابتدایی بودم🥴