2789
اره بعد میترسم عاشق یه مغرور دست نیافتنی بشم  من هعی قربون صدقه برم اونم منو 🐶 محل کنه  ...

دور از جونت عزیزم😂😂🤦‍♀️

وقتی عشق صادقانه ی تو رو ببینه اونم عاشق میشه حتی اگر مغرور باشه 😁😁

دارم رو کل پیامات ریپلای میکنما 😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

من انقدرررر از سبک اول بدم میاد  احساس میکنم همه پرنسس و شاهزاده ان تنها بدبختی که خدا خلق کرد ...

آخ آخ گفتی میرا 😂😂

منم همین حسو دارم ✌✌لعنتیا هیچ مشکلی ندارن فقط دردشون این چه جوری عاشق بشن بقیه ی چیزا دیگه حله😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخ آخ گفتی میرا 😂😂 منم همین حسو دارم ✌✌لعنتیا هیچ مشکلی ندارن فقط دردشون این چه جوری عاشق بشن بقی ...

درد دختر قصه ما این بود که .... 

چه رنگ شالی بپوشه تا با رنگ چشمای نابش هارمونی خاصی ایجاد بشه🥲

ای بابا 🤦‍♀️🤦‍♀️ ان شاءالله که حالت با دیدن نتایج کنکور زود زود خوب بشه 🤲🤲❤❤ نزار تو این حال ب ...

من از خدامه بگذره ولی مریضی مشکلات دست از سرم بر نمیدارن امروز رسماً داشتم جون میدادم 

شب ها قبل خواب و صبح ها اصلا نمیتونم نفس بکشم احساس میکنم ریه هام جمع شدن ...فک کنم کروناس ویلا من تا حالا بیشتر از سه روز سرما نخورده بودم 

هرچی بی محلی میکنم بیشتر بهم وابسته میشن😑

درد دختر قصه ما این بود که ....  چه رنگ شالی بپوشه تا با رنگ چشمای نابش هارمونی خاصی ایجاد بشه ...

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣👌👌

من از خدامه بگذره ولی مریضی مشکلات دست از سرم بر نمیدارن امروز رسماً داشتم جون میدادم  شب ها ق ...

بمیرم برات 💔💔 دور از جونت باشه 

خب چرا نمیری دکتر میرا ؟؟ شاید خدای نکرده چیز مهمی باشه ، نمیشه که دست روی دست گذاشت عزیزم 

چرا من اومدم همه رفتن  میشه این دقایق نحس قبل اعلام نتایج برام دعا کنید 🥲🥲  فقط یه ...

چرا نمیای تاپیک جانا بهش تبریک بگی ؟! تگت کردم اونجا،اصلا اسم کنکور رو نمیاره ها چشمش به اقاشون افتاده😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

والله رسپیناجان تو تلگرام عضو یه کانال رمان بودم، بعد هر رمانی که میخوندم دختر زیبا و خوش اندام بود ...

بزا سرچ کنم،بانوی قصه رو خوندم

من از تو اپلیکیشن دنیای رمان،امتیاز رمانا و نظرات مثبت و منفی رو اول میبینم بعد همونجا میخونم😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دوست دارم بیام با ذوق خبر بدم  ولی ته دلم میگه انقدر داغونم که کلا برای حفظ آبروم باید لغو کار ...

ان شالله عزیزم با خبر خوش میایی پسرم پارسال رتبه ش ۱۰هزار ریاضی بود ولی یه انتخاب رشته خوب کرد یعتی رفتیم پیش یه آدم. باسواد و درست درمون الانم رشته هوافضا میخونه

حتی اگه خدای نکرده  رتبه م خیلی خوب نشه یه انتخاب رشته خوب می تونه خیلی کمکت کنه 

.
من از خدامه بگذره ولی مریضی مشکلات دست از سرم بر نمیدارن امروز رسماً داشتم جون میدادم  شب ها ق ...

ممکنه بابت فشار عصبی باشه یعنی بدنت تظاهر جسمی به وضعیت روانیت نشون بده خودم همیشه در حال تجربه ش هستم 

ممکنه مشکل تنفسیت مال حمله خفیف پنیک باشه 

اگه می تونی نرم افزار castbok رو از گوگل پلی دانلود کن توش پر از کتاب‌ها و پادکست‌های رایگانه کتاب فن بیان گوش کنی نکات جالبی برا  اعتماد بنفس میگه بهت کمک می کنه زبون بدنت رو تو موقعیت های استرس زا درک کنی

.
۴۰ روز دیگه مونده 🥺🫠😣

آخی 😍😍😍 

فکر کنم آقایون اندازه خانوما تو این روزا انقد استرس نداشته باشن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تصور من از انگشتری که مادرشوهر جان برای یاسی جان پسندیده

🤣🤣🤣

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
وای میرا 😂😂😂😂😂😂 خدا نکشت دختر 😂😂❤ میرا دارم یه رمان میخونم شخصیت دختر رمان رو همش فکر میکن ...

اسم رمان چیه ؟ 

با اینکه از کار و زندگی میفتم و فقط میشینم میخونم😬