2789
وقتی پیامتو زود سین میکنم نه بیکارم نه دائم سرم تو گوشیه، حتی کلی هم پیام نخونده دارم که حوصله ندارم ...

عههه اینو پسرحاجی تو اینستا برام داده بود ( دیگه پیشرفت کرده حالا درسته خودش حرفی نمیزنه ولی حداقل تو اینستا پست میفرسته😂)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نازگل9530     نترس پسرت جاش خوبه تازه دیشبم براش پیتزای قلبی پختم حال کرد🥰😂

احسنت به تو 😍😍💜💜

منم دیشب برای این یکی پسرش مرغ سوخاری درست کردم کیف کرد😂😂 خداییش دو ساعت تمام پای گاز ایستاده بودم ، هنوز کمرم درد میکنه😂😂😭😭

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

اخه خیلی زیادن ولی مهم ترینش چند شب پیش بود 🤐😂  فهمیدم مامان امیرعلی در ظاهر یه کناری برا خو ...

اگر دوست داری تعریف کن برامون 🤗🤗

چه بختی دارن پسراش خوش به حال نازگل 😂😂😂

نه 😂😂😂😂 جلوی نازگل نمیتونم بگم😂😂اون یکی پسرش خیلی شرایطش اوکیه😁😁من سر تعمیرات خونه پوست این پسرشو کندم، دیگه غذای خوشمزه درست میکنم تا تشویق بشه و خستگی از تنش در بیاد😂😂😂😂

[QUOTE=304729850]پشت گلا 👀   دیگه به همین راضی باشین  هنوزم هشتاد درصد مواقع گل میگیره😂🤦🏻‍♀ ...[/QUOTE

ماشالله به آقاتون با اینکه هیچی معلوم نبود  ولی میشد تشخیص داد باکمالاتن 

خدا حفظش کنه 

نه 😂😂😂😂 جلوی نازگل نمیتونم بگم😂😂اون یکی پسرش خیلی شرایطش اوکیه😁😁من سر تعمیرات خونه پوست این ...

ببین چقد عذاب کشیدی که به پوست کندن همسرت رو اوردی😅😅 

خودم ‌تو این دو‌ماه به جنون  رسیدم  بعد سر شوهرم خالی می کردم انقد مظلوم شده بود 😂 

تو رو خدا جوش پسرتو نزن 🤣  من همه جا مادرشوهر دارم مامان خودش ، مامانم خودم ، هر دو تا مامانب ...

من طرف دخترم در هر صورت

حتی فردینم با اون همه طرفدارش،حتی جانا هم رفته طرف اقاشون ولی من هنوزم فامیل عروسم😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نه 😂😂😂😂 جلوی نازگل نمیتونم بگم😂😂اون یکی پسرش خیلی شرایطش اوکیه😁😁من سر تعمیرات خونه پوست این ...

دروغ چرا منم اذیتش کردم خداییش

یه مشکلی پیش اومد بهش گفتم اگه نشد باید عروسی رو یه ماه عفب بندازیم…خلاصه دو روز حرص میخورد تا اخر حل شد😅 میگفت نصف موهام از دستت سفید شد🤦🏻‍♀️