2789

وقتی پیامتو زود سین میکنم نه بیکارم نه دائم سرم تو گوشیه، حتی کلی هم پیام نخونده دارم که حوصله ندارم سین کنم ولی جوابِ تورو زود میدم چون تنها کسی هستی که دوس دارم باهاش صحبت کنم، همین.

بچه ها این پیامو دیدم یاد حرفهای این چند روزمون افتادم حقیقت هم همینه اگه الویت آدمها باشیم و براشون مهم باشیم خبر میگیرن و زود جواب میدن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربون چشات زیاد اشکی نشو فقط عیب و ایراد دار میشی باز پسرم چیکار کنه🤣🤣🤣 منم دوست دارم خوش قلب منن ...

کی بهتر از من واسه پسرت میشه آخه 😂😂😂😌😌😌😜😜😜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نمیدونم چرا بعضی وقتا نمیشه رو پیاما ریپ زد ... خواهش میکنم مهربون جون 💛💛💛💛 خوش حالم خوش ...

نمیدونم چرا نی نی سایت پروفایلمو عوض نمیکنه😢😢

@مولار   😂😂 https://www.aparat.com/v/uiAq8/ما_رو_دور_ننداز

وای نیلوفر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣