2789

دیشب خیییییلی حرصمو دراورد چون با دوستش بیرون بود هیچ کاری نکردم بعد تا عصر صبر کردم گفتم سرکارشه منفجر نشم ، دیدم اگه پیام بدمم جدی نمیگیره ، تو یه نامه حرفامو نوشتم عصر که اومد دنبالم بهش دادم 

واکنششم جالب بودا 😑 اولش که نیم ساعت میخندید چرا داری نامه میدی….بعد گفت جوابتو تو نامه میدم وقتی برگشتی خونه بخونش 

بعد برگه رو گرفت مثلا کلی وقت داشت چیز مینوشت دستشم یه جوری گرفته بود یعنی من نتونم بخونم 🤦🏻‍♀️ 

حالا میبینم کلا یه جمله نوشته حرص نخور پوستت چروک میشه😐 

همیییین

اگه الان دم دستم بود ….😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب خیییییلی حرصمو دراورد چون با دوستش بیرون بود هیچ کاری نکردم بعد تا عصر صبر کردم گفتم سرکارشه من ...

ای وای من 🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅

نمیدونم چرا مردا این حرفای ما رو جدی نمیگیرن اصلا😬😬

چرا ازش ناراحت بودی یاس از اینکه رفته بیرون با دوستش ؟؟

کلا اونا مو میبینن، ما پیچش مو 

منم یه بار خیلی عصبانی بودم بعد شوهرم سر کار بود بهش پیام دادم و حرفامو گفتم دیدم فقط نوشت باشه، منو بگی انگار آب یخ ریختن روم ، بعدم که اومد خونه شاکی بود که من کلی مشغله سر کار دارم این چه پیامی بود دادی😐😐

حالا که اینطوری جواب نگرفتی ، یه بار جدی تر در مورد موضوعی که ناراحتت کرده باهاش حرف بزن و بگو اگر میبینی در مورد موضوعی دارم باهات حرف میزنم به خاطر این که اون موضوع برام مهمه و دغدغمه، پس توقع دارم برای تو هم مهم باشه، پس به شوخی ردش نکن، حرف بزنیم ، حلش کنیم، با عصبانیت نگی ها، اما لحنت جدی باشه.

زیاد ذهنتو درگیرش نکن و حرص نخور عزیزم.

این جور روحیه ها همیشه هم بد نیستا یاس، خواسته با شوخی سر به سرت بزاره، بعدها اگر زمانی عصبانی باشی میتونه اون لحظه آرومت کنه، زیاد سخت نگیر ، کم کم خودش وقتی بفهمه جدی هستی سعی میکنه جدی تر برخورد کنه عزیزم.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

قبول باشه بانو جان 🤗🤗 ممنونم از محبتتون 😘😘

قربون شما سلامت باشید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
دیشب خیییییلی حرصمو دراورد چون با دوستش بیرون بود هیچ کاری نکردم بعد تا عصر صبر کردم گفتم سرکارشه من ...

واااای عزیزم.چه ریلکس  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

وای یاسی       الان مطمئنم پتانسیل ترورش رو داری    توام تو نامه فحش بده دوباره بده بهش  

خیلی خوب بود😂😂😂 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ای وای من 🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅 نمیدونم چرا مردا این حرفای ما رو جدی نمیگیرن اصلا😬😬 چرا ازش ناراحت بودی ...

نه اصلا سر اینکه با دوستش بیرون بود نیست حتی سعی میکنم اینجور وقتا زنگشم نزنم….

دوستم که با دوست پیمان بود دعوتم کرد خونشون ، بعد منم با پسرحاجی حرف زدم خلاصه عصر قرار شد نرم ، پسرحاجیم رفت با دوستش بیرون سرشب به خودم یکی دوبار زنگ زد گفتم نرفتم دیگه! 

اون وقت اخر شب زنگ زده خونمون به یه بهونه مسخررره که مطمئن بشه من نرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

کی ؟ من یا اون؟😂

اون بنده خدا دیگه ..مثلااین همه احساس بخرج داده...شماهم بذارتوموقع های حساس بهش بگو من اگرحرفی بزنم .کاری کنم پوستم چروک میشه ..البته این روش خودمه که گفتم شوخی شوخی بهش میگم که  متوجه بشن..شمام همین یک جمله خودش خیلی برات کاربردیه