2789
من ماریا ناز می خوندم

شما خیلی خوب میخوندین 😄

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نخیر بهشت به معصومیت تو نیاز داره 🤍 وایییی رسپینا نگاه کن همه بازیگرای لوسیفرهم اینجانب😈 ...

اوووو تو خیلی جهنمی تر از منی

یه طبقه بیا پایین

من لوسیفر موسیفر بیلمیرم🤣🤣

انیمه بازم دخترم😎

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام مهربون جون 🤍💜 ممنونم عزیز دلم 🥰 خوبم .  شما حالتون خوبه ؟  مرسی از این همه مهرب ...

سلام عزیزم😍😍

خوب باشی همیشه الهی 🤲🤲💜💜

منم خوبم قربونت شکر خدا 🤗🤗

فدای تو عزیییییزم 💜💜( ۲ عدد قلب سفید)😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

باز این بی ربط نیس و معنیم داره  من چی 😐😂 در اصل من دقیق نخوندم هیچوقت به صورت پیش فرض میوم ...

منم همین اسمو فکر میکردم ، بر اساس پروفایلشون که خانم زیبایی هم هست گفتم حتما به این خاطر گذاشتن ماریا ناز 😂😂 کلا تصوراتم بهم ریخت 😁😁

@_مهتاب_

م‍ن شما رو بعضی وقتا تو افراد آنلاین دیدم، بعضی از کامنتامم لایک میکنین، مشخصه تاپیک ما رو دنبال میکنین،

اما چرا ساکتین؟؟دوست ندارین باهامون حرف بزنین ؟❤❤  

@_مهتاب_   م‍ن شما رو بعضی وقتا تو افراد آنلاین دیدم، بعضی از کامنتامم لایک میکنین، مشخصه تا ...

سلام خوب هستین؟💛

راستش من قبلا تاپیک های جانا جون را میخوندم ولی بعد

کار داشتم دیگه نیومدم گمتون کردم تا اینکه تاپیک پربازدید یاسی جون را دیدم و خوندم و دوباره دنبالتون کردم🙂

فضای صمیمانه ی قشنگی داره تاپیکتون مشخصه دوستای خوب و خوش قلبی هستین برای همدیگه😍

منم خوشحال میشم باهاتون حرف بزنم❤️🙂

اما گفتم شاید دوست نداشته باشین تو جمعتون فرد جدیدی

بیاد منم نیمه خاموش دنبالتون کردم😅❤️

البته من برعکس نیکی جون هیچ عکسی را ندیدم🙂

منم همین اسمو فکر میکردم ، بر اساس پروفایلشون که خانم زیبایی هم هست گفتم حتما به این خاطر گذاشتن مار ...

چه داستان های پشت اسم کاربری بی معنی من بوده😂😂😂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام خوب هستین؟💛 راستش من قبلا تاپیک های جانا جون را میخوندم ولی بعد کار داشتم دیگه نیومدم گمتون ...

به به سلام مهتاب خانوم گل 😍😍

خوشحال میشیم که کنارمون باشی و با هم حرف بزنیم🤗🤗

تو و نیکی مثل بقیه حق آب و گل دارین اینجا😅😅

عکسا رو ندیدی ولی جریان قلب زرد رو خوب میدونیا😂😂😍😍

لطف داری به ما عزیزدلم 😍😍🤗🤗

اگر خودت قلبا دوست داشتی و شرایطش رو داشتی کنارمون باش عزیزدلم😍😍🤗🤗

من هر وقت که اینجا باشم افراد آنلاین رو چک میکنم تو رو میدیدم بعضی وقتا 😍😍😅😅