2789
نه نه اشتب نزنین😂 پسرحاجی میگفت از اول که نامزد کردیم من باید اون کارو میکردم خودم نظرم این بود ما ...

🤦🤦🤦

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ماریا و بانوی ارامش کیا بودن؟🤔🧐🤓 سلین  هم فک کنم جا موند از لیست

ماریا🤚

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما همزمان کاری نکردیم اون همون چند روز اول که نامزد کردیم یه کاری کرد ولی من ادامشو نکردم 🤦🏻‍ ...

عزیزم بهتره دیگه توضیح ندی😬 

منو حلال کنید الان دیگه ذهنم داره جاهای خوب خوب میره🤗

حق که ۱۰۰٪ با منه 😅ولی من امروز اون کارو کردم😐  خیلیم حال داد🥰🤣

به استوری و بیو اینستا یا اطلاع رسانی ازدواجت مربوطه؟

۲۰سوالی شده😂😂

سلام و صد سلام به همگی😍😍😍😍 وقتتون بخیر و خوشی باشه خوشگلا🤗🤗🤗🤗 امیدوارم حال همگی خوب باشه ...

سلام گلم

ان شاءالله روزگار وفق مرادتون باشه،قلبم اکلیلی شد صدام کردین.من با اینکه خیلی وقته که هستم ولی هنوز روم باز نشده.البته شوخی میکنم ،کم میام نی نی سایت و به عشق این گروه و ماجرا هاش میام. برام مثل یه رمان میمونه که پر از ماجرا و درس هستش.🥰🥰

من از پسوندم خوشم نیومد🤐 یه روز زبون باز کردم اونم شما نبودید ببینین🥲

از کدوم قسمتش خوشت نیومده عشقم ؟؟😂😂 گل یا کم پیدا ؟؟ بگو تا اصلاحش کنم😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به روی ماهتون شما خوبیننن؟

سلام به روی ماهت، به چشمون سیاهت، به موهای بلندت، به گیسوی کمندت😍😍

خوبم به خوبیت قربونت بشم 🤗🤗 ممنونم از احوالپرسیت ❤❤😘😘

ماشاءالله چقدر زیادیم 😍😍 خانوم خونه شما خوبین؟  اتفاقا میخواستم بپرسم چرا نیستین خداروشکر ا ...

آره خیلی 😍😍 خدا حفظمون کنه🤲🤲😅😅😍😍

به به پناه خانوم آروم و کم حرفمون 😍😍

خوبم به خوبی تو فدات شم 🤗🤗😘😘

قربون محبتت بشم عزیزدلم❤❤ من همین دور ورام😁😁 هر موقع وقت کنم میام اینجا باهاتون حرف میزنم😁😁

ماریا و بانوی ارامش کیا بودن؟🤔🧐🤓 سلین  هم فک کنم جا موند از لیست

@marianas  

@arameshtranquility  

این دو تا عزیز هستن تپش جان ❤❤

آخ آخ دیدی بالاخره یه نفرو جا انداختم🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی اینقدرم که فکر کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️

🥰🥰🥰سلام خانم خونه عزیز  ممنون از اینهمه انرژی خوبتون 😘😘😘♥️♥️♥️ 🌸🌸 فرشته نازنی ...

سلام جاااانم 😍😍

خیلی خیلی ممنونم از این همه لطف و محبتتون بانو جان 🙏🙏😘😘

ممنونم از دعای خیرتون🙏🙏❤❤

بهترین ها نصیب قلب مهربونتون 🤲🤲❤❤

سلام گلم ان شاءالله روزگار وفق مرادتون باشه،قلبم اکلیلی شد صدام کردین.من با اینکه خیلی وقته که هستم ...

سلام عزیزدلم😍😍

منم قلبم الکیلی شد دیدم شما باهام حرف زدین😍😍

خیلی ساکت و کم حرفین بر عکس من😅😅 اگر دوست دارین بیشتر باهامون حرف بزنین، من که خیلی خوشحال میشم😍😍

خیلی ممنونم از دعای خیرتون عزیزم🙏🙏❤❤

آرامش نصیب قلب پاکتون 🤲🤲❤❤