2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣 چرا با فلان کار منحرف میشین واقعا؟؟ اصلا به اونی که فکرشو کردین نزدیک نیست👀

پس چی میتونه باشه جز اون کار که هم انجام دادنی باشه هم تو مخالفت کنی هم پسرحاجی بگه اگه عقد بودیم میشد؟🤔

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اوووف اصلا یه جای خیییلی بدتر رفت ذهنممممممممم

مگه قبلش کجا بود؟

ذهن من از اول همونجای بد رفته 😁

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
پس چی میتونه باشه جز اون کار که هم انجام دادنی باشه هم تو مخالفت کنی هم پسرحاجی بگه اگه عقد بودیم می ...

نه نه اشتب نزنین😂

پسرحاجی میگفت از اول که نامزد کردیم من باید اون کارو میکردم خودم نظرم این بود ما هنوز ازدواج نکردیم چرا این کارو بکنم 

سلام و صد سلام به همگی😍😍😍😍 وقتتون بخیر و خوشی باشه خوشگلا🤗🤗🤗🤗 امیدوارم حال همگی خوب باشه ...

ماشاءالله چقدر زیادیم 😍😍

خانوم خونه شما خوبین؟ 

اتفاقا میخواستم بپرسم چرا نیستین خداروشکر اومدین💜💫